Te koop

Pastoor Kisselsstraat 8, Ulestraten

Perceeloppervlakte:

317 m2

Woonoppervlakte:

162 m2

Inhoud:

690 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande geschakelde moderne woning met royale woonkamer, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, leuke tuin met overkapping, berging en garage in een rustige straat in Ulestraten.

Lees meer

Brochure

Download

Uittreksel kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : vrijstaande woning
Woonoppervlakte : 162 m²
Perceeloppervlakte : 317 m²
Inhoud : 690 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1973

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 47 m²
Afmeting hal : 8 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, elektrisch, combi magnetron, koelkast hoog model zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 10 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 29 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 12 m²
Bijkeuken : 20 m²
Opbergruimte : 8 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 144 m²
Afmeting badkamer 2 : 3 m²
Afmeting zolder : 27 m²
Verwarming : privé-verwarmingsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Vrijstaande geschakelde moderne woning met royale woonkamer, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, leuke tuin met overkapping, berging en garage in een rustige straat in Ulestraten.

Indeling: 

Begane grond:
Entree / Hal met opbergkast geeft toegang tot de eerste verdieping, de woonkamer en het toilet. De riante woonkamer (47 m²) geeft toegang tot de open keuken en de badkamer en de garage. De keuken (9 m²) beschikt over de volgende apparatuur: spoelbak, 5-pits elektrische kookplaat. combi magnetron, koelkast hoog model zonder vriesvak, vaatwasser en een afzuigkap. De badkamer (10 m²) is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. Aansluitend aan de garage (18 m²) ligt de wasruimte (20 m²). In deze ruimte is de witgoedaansluiting gesitueerd. De volledig betegelde tuin (144 m²) beschikt over ene overkapping en een berging. Aan de linkerkant van het huis bevindt zich ook nog een berging, te bereiken via garagepoort.

Eerste verdieping: 
Overloop geeft toegang tot slaapkamer 1, 2, 3 en badkamer 2. Slaapkamer 1 (29 m²) ligt aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 is de één na grootste kamer (14 m²). Slaapkamer 3 (12 m²) ligt aan de voorzijde van de woning. Badkamer 2 (3 m²) beschikt over een douche, een toilet en een wastafel. 

Tweede verdieping: 
Via een vlizotrap is de zolderverdieping (27 m²) bereikbaar. Bij trapopgang de HR combiketel en Velux dakraam. De bergzolder met vaste kasten en mogelijkheid voor realiseren 4e slaapkamer. 

Extra informatie: 
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- De gehele begane grond is verbouwd met doorgang naar de garage en vernieuwd met vloeren met vloerverwarming, keuken en schuifpui in 2008
- De master bedroom met dakkapel is gerealiseerd in 20008
- Nieuw dak met isolatie (Unidek) in 2008 geplaatst
- 16 zonnepanelen op hoofd dak en plat dak van garage
- Spouwmuurisolatie in 2008 aangebracht
- Dak van garage in 2012 vernieuwd
- HR combiketel (Atag) in 2019 vernieuwd (eigendom)
- De volledige begane grond m.u.v. de badkamer beschikt over vloerverwarming

Algemene informatie: 
Half vrijstaande woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 339.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Gulden Putstraat 8

€ 275.000,- k.k.

Ulestraten
woonhuis
3 slaapkamer(s)
118 m2
415 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie