Een 100% transparant koopproces

Bij Pooters Makelaardij staat integriteit voorop, ook en vooral in het biedingsproces! Zo maken wij gebruik van het online platform van Eerlijk Bieden om het koopproces voor de consument transparanter en eerlijker te maken.

Eerlijk Bieden en brancheorganisatie VBO

VBO streeft ernaar het biedproces transparanter te maken en biedt consumenten via haar aangesloten makelaars de mogelijkheid om een online biedformulier in te vullen.

Na het verstrijken van de biedingsdeadline worden er geen nieuwe biedingen meer geaccepteerd en krijgen zowel de makelaar als de verkoper een overzicht van alle kandidaten waaruit een koper aangewezen kan worden. Vervolgens krijgt iedereen die een bod heeft gedaan tegelijkertijd een bericht, zodat direct duidelijk is of er een bieding wel of niet werd geaccepteerd. Nadat het contract getekend is, komen eventueel ook alle biedingen bij de kandidaten terecht, zodat zij een beter inzicht hebben in het biedproces in zijn geheel en dit kunnen gebruiken bij een mogelijk volgend bod.

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie