Persoonlijk, Professioneel, Pooters

Woningzoekende

Op zoek naar een (nieuwe) koop woning?
Meld u aan en blijf op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod. Maak tevens uw zoekwensen kenbaar en ontvang wekelijks een gepersonaliseerd woningoverzicht

Aanmelden

Verkoopmakelaar

Uw woning verkopen? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak voor een verkoopgesprek, om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Uw persoonlijke en professionele makelaar in Maastricht, Valkenburg en Heuvelland. 

Welkom bij Pooters Makelaardij, de makelaars van Maastricht en Valkenburg a/d Geul helpen u graag bij verkoop en aankoop van uw woning of appartement.

Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland.

Onze makelaars zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld,St. Geertruid, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul)

Lees meer over Pooters Makelaardij

Vind ons ook op:

Woning verhuren in Zuid-Limburg?

Wilt u graag uw woning verhuren? Ook dat kan! Pooters Makelaardij beschikt ook over een verhuurafdeling genaamd Pro Housing. Hier kunt u uw woning plaatsen op onze en andere huizensites en hulp krijgen bij bemiddeling en/of beheer.

Bij Pro Housing aan het juiste adres voor huren, verhuren en beheer van woningen, appartementen en studio's in Maastricht, Sittard, Heerlen en directe omgeving.

Bezoek de site van Pro-Housing

Pro Housing Rooms is een onderdeel van Pro Housing voor huur, verhuur en beheer van studentenkamers en studentenpanden in Maastricht.

Bezoek de site van Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie