Dé makelaars in Maastricht, Valkenburg en Heuvelland

Woningupdate

Blijf wekelijks op de hoogte van ons woningaanbod. Vul uw zoekwensen in en ontvang een gepersonaliseerd overzicht.

Aanmelden

Verkoop

Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de waarde van uw woning te bepalen en de verkoopmogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Uw persoonlijke en professionele makelaar in Maastricht, Valkenburg en Heuvelland. 

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar is waar Pooters Makelaardij voor staat, dit streven wij na met ons gedreven team. Ons team bestaat uit 15 personen en richt zich op de woningmarkt in Maastricht en Heuvelland.

Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland.

Onze makelaars zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld,St. Geertruid, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul)

Lees meer over Pooters Makelaardij

Vind ons ook op:

Woning verkopen in Maastricht, Valkenburg of Heuvelland? 

Het team van Pooters Makelaardij staat dagelijks voor uw klaar en helpt bij verkoop in Maastricht en directe omgeving.

Bij Pro Housing aan het juiste adres voor huren, verhuren en beheer van woningen, appartementen en studio's in Maastricht, Sittard, Heerlen en directe omgeving.

Bezoek de site van Pro-Housing

Pro Housing Rooms is een onderdeel van Pro Housing voor huur, verhuur en beheer van studentenkamers en studentenpanden in Maastricht.

Bezoek de site van Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie