Familiebedrijf sinds 2007

Pooters Makelaardij is een familiebedrijf dat sinds 2007, onder leiding van broers Gyvan en Bermon Pooters, actief is in de makelaardij.

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar is waar Pooters Makelaardij voor staat, dit streven wij na met ons gedreven team. Ons team bestaat uit 15 personen en richt zich op de woningmarkt in Maastricht en Heuvelland.

VBO Makelaar

Pooters Makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaar, de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Hiermee onderscheidt Pooters Makelaardij zich en ziet de benoeming als een bijzondere waardering van kwaliteit en integriteit.

SCVM:

Consumenten en zakelijke opdrachtgevers vinden in het SCVM register alle gecertificeerde makelaars onroerende zaken die zich houden aan de SCVM Gedragscode. Voor opdrachtgevers van makelaars controleert SCVM op kwaliteit en accurate, actuele en parate kennis noodzakelijk om het vak van makelaar goed te kunnen uitoefenen. Alleen makelaars die aan de strenge toelatingseisen van SCVM voldoen, worden ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Vakmanschap, reputatie en opleiding

Mede door de hoge eisen kan niet iedere makelaar zomaar lid worden van VBO. Zo moet de makelaar voldoen aan eisen rondom vakmanschap, reputatie en opleiding. De makelaar dient in het bezit te zijn van een makelaarsdiploma en positief bekend staan. Het bestuur controleert dit door middel van collegiale toetsing.

Eerlijk bieden

Bij Pooters Makelaardij staat integriteit voorop, ook en vooral in het biedingsproces! Om deze reden maken wij gebruik van het keurmerk Eerlijk Bieden om het koopproces voor de consument transparanter en eerlijker te maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Pooters Makelaardij is het eerste makelaarskantoor en MKB bedrijf in Maastricht dat volledig is overgegaan op elektrisch rijden met alle auto’s (100% elektrisch). Pooters Makelaardij heeft het MEA (Maastrichtse Energie Akkoord) ondertekend en zorgt voor een lager CO2 uitstoot zowel op de weg als op kantoor.

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie