Persoonlijk, Professioneel, Pooters

Op zoek naar een persoonlijke en ervaren makelaar? Wij helpen u graag bij de verkoop van uw appartement of woning in Maastricht, Valkenburg en Heuvelland.

Persoonlijk:

De makelaars van Pooters Makelaardij hebben een persoonlijke aanpak door aandacht te hebben voor de wensen en behoeften van de klant. De makelaar zal een eerlijk en gedegen advies op maat geven. Een goede communicatie en duidelijke informatie is van groot belang voor het vertrouwen in een succesvolle (ver)koop.

Professioneel: 

Pooters Makelaardij heeft als visie om bekend te staan om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij streven naar openheid, integriteit en het realiseren van een (ver)koop die voldoet aan de wensen.

Pooters:

Pooters Makelaardij is een familiebedrijf dat sinds 2007, onder leiding van broers Gyvan en Bermon Pooters, actief is in de makelaardij. Het team bestaat uit ervaren en persoonlijke makelaars die het gehele proces van het (ver)kopen van een woning ontzorgen.

Benieuwd naar de werkwijze en eventuele waarde van uw woning? We maken graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en een waardebepaling van de woning.

Maak nu een afspraak

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie