Verkopen

Een woning kopen of verkopen?


Welkom bij Pooters Makelaardij, wij helpen u graag bij de aan- en verkoop van uw woning of appartement.

Wij zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld, St. Geertruid, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul)

Waarom Pooters Makelaardij?

Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als van een vrijstaande woning en villa in het Heuvelland. Middels de juiste adviezen, duidelijke communicatie en directe uitvoering weten wij een snelle, goede en correcte verkoop te realiseren.

Prijsstelling

Een juiste prijsstelling aan de hand van verkochte objecten, vergelijkbare objecten, marktwaarde en ervaring. Na ontvangst van de waardebepaling zullen wij samen met u de vraagprijs bepalen.

Opname

Wij verzorgen een volledige opname van uw woning. Hierbij wordt de woning ingemeten en zal een professionele fotograaf uitstekende foto’s maken. De metingen worden omgezet in digitale plattegronden waarmee de geïnteresseerde zelf hun eventuele verbouwplannen tot leven kunnen brengen.

Presentatie

Aan de hand van de opname wordt de presentatie gemaakt. Zodra de presentatie klaar is, wordt deze ter goedkeuring aan u doorgestuurd. Eventuele aan- en/of opmerkingen worden aangepast alvorens de woning wordt gepubliceerd.

Marketing

Nadat de woning op onze website online staat zullen wij het volgende nog verzorgen:

  • We brengen uw woning wekelijks onder de aandacht bij onze zoekers (+1000 zoekers).
  • Woningzoekers hebben bij ons een eigen account waar zij hun zoekwensen kenbaar maken en ontvangen wekelijks een mailing met de nieuwste woningen, beste matches en favorieten woningen die zij geselecteerd hebben.
  • We verzorgen promotie via social media, waaronder Facebook en Instagram. Via Facebook kan uw woning eenvoudig gedeeld worden aan de hand van de presentatie op onze bedrijfspagina (+ 2700 likes). Hierdoor is het mogelijk om uw eigen woning te verspreiden onder uw eigen netwerk van vrienden, kennissen en familie.

Extra voordelen

U ontvangt een persoonlijk account waarbij u het gehele verkooptraject op de voet kunt volgen. Middels dit unieke en zelf ontwikkelde systeem worden onderstaande punten voor u inzichtelijk gemaakt;

  • Presentatie offline te bekijken; u kunt eventuele aanpassingen doorvoeren alvorens de prestentatie online gaat.
  • Statistieken; middels overzichtelijke tabellen kunt u precies zien hoe vaak en via welk kanaal uw woning gevonden en bekeken is.
  • Bezichtigingen; geplande bezichtigingen worden middels een overzichtelijke tijdlijn weergeven. Op het moment dat er een bezichtiging wordt ingepland ontvangt u automatisch een bericht met de details van de bezichtiging.
  • Terugkoppeling; na afloop van de bezichtiging kunnen wij naast het telefonisch contact een reactie bij elke bezichtiging achterlaten. Zo bent ook u op de hoogte van de bevindingen van de kijkers.

Official partner van Expat Centre Maastricht Region. Wij zijn als enige verkoopmakelaar aangesloten waardoor expats bij ons als eerste terecht komen voor het huren bij Pro Housing en/of aankopen van een woning bij Pooters Makelaardij.

Wij zijn per e-mail en telefonisch uitstekend bereikbaar, ook na kantooruren en in weekenden. Bezichtigingen kunnen in overleg op avonduren en zaterdag plaatsvinden.

Maak nu een afspraak met Pooters Makelaardij

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie