Verkopen

Persoonlijk, Professioneel, Pooters

Op zoek naar een persoonlijke en ervaren makelaar? Wij helpen u graag bij de verkoop van uw appartement of woning in Maastricht, Valkenburg en Heuvelland.

Waarom Pooters Makelaardij? 

Wij zijn een jong, dynamisch en ervaren team met twee vestigingen in Limburg: Maastricht en Valkenburg. Onze makelaars kennen de markt en kunnen u voorzien van professioneel advies bij de verkoop van uw woning. Van appartementen en studio’s in de stad tot aan vrijstaande woningen en villa’s in het Heuvelland. Middels de juiste adviezen, duidelijke communicatie en directe uitvoering weten wij een snelle, goede en correcte verkoop te realiseren.;

Benieuwd hoe het proces verloopt? We leggen het hieronder uit aan de hand van zes belangrijke fases in het verkoopproces.

Prijsstelling

Aan de hand van verkochte objecten, vergelijkbare objecten, marktwaarde en ervaring stellen wij een waardebepaling van uw woning op. Na ontvangst van de waardebepaling zullen wij samen met u een reële vraagprijs bepalen.

Opname

Wij verzorgen een volledige opname van uw woning. Hierbij wordt de woning ingemeten en zal een professionele fotograaf uitstekende foto’s maken. De metingen worden omgezet in digitale plattegronden waarmee de geïnteresseerde zelf hun eventuele verbouwplannen tot leven kunnen brengen.

Presentatie

Aan de hand van de opname wordt de woningpresentatie gemaakt. Zodra deze klaar is, wordt deze ter goedkeuring aan u doorgestuurd. Eventuele aan- en/of opmerkingen worden aangepast alvorens de woning wordt gepubliceerd.

Marketing

Nadat de woning op onze website online staat zullen wij het volgende nog verzorgen:

• We brengen uw woning wekelijks onder de aandacht bij onze zoekers (+2.900 zoekers).
• Woningzoekers hebben bij ons een eigen account waar zij hun zoekwensen kenbaar maken en ontvangen wekelijks een mailing met de nieuwste woningen, beste matches en favorieten woningen die zij geselecteerd hebben.
• We verzorgen promotie via social media, waaronder Facebook en Instagram. Via Facebook kan uw woning eenvoudig gedeeld worden aan de hand van de presentatie op onze bedrijfspagina
(+5.400 likes). Hierdoor is het mogelijk om uw eigen woning te verspreiden onder uw eigen netwerk van vrienden, kennissen en familie.
• We plaatsen uw woning door o.a op de volgende huizensites:

www.funda.nl                            www.huizenzoeker.nl
www.woonpleinlimburg.nl      www.huizenvinder.nl
www.huislijn.nl                          www.jaap.nl
www.pararius.nl                        www.expatsales.com 

Bezichtigingen

In overleg met u worden bezichtigingen ingepland. Hierbij plannen wij zo efficiënt mogelijk zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Middels ons systeem kunnen kandidaten deze bezichtigingen zelf inplannen op de beschikbare momenten.

Biedingen

Om het biedingsproces transparant en eerlijk te houden, maken wij gebruik van het keurmerk Eerlijk Bieden. Na afloop van de bezichtiging ontvangt elke kandidaat een link waarmee zij via een online formulier gemakkelijk een bod kunnen uitbrengen. Dit bod dienen zij in te dienen voor een vooraf bepaalde deadline.

Extra voordelen

• U ontvangt een persoonlijk account waarbij u het gehele verkooptraject op de voet kunt volgen. Middels dit unieke systeem worden de presentatie, statistieken, bezichtigingen en terugkoppelingen voor u inzichtelijk gemaakt.
• Official partner van Expat Centre Maastricht Region. Wij zijn als enige verkoopmakelaar aangesloten waardoor expats bij ons als eerste terecht komen voor het huren bij Pro Housing en/of aankopen van een woning bij Pooters Makelaardij.
• Onze makelaars zijn per e-mail en telefonisch uitstekend bereikbaar, ook na kantooruren en in weekenden. Bezichtigingen kunnen in overleg op avonduren en zaterdag plaatsvinden.

Maak nu een afspraak

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie