Verkopen

Verkopen

Een woning kopen of verkopen?


Welkom bij Pooters Makelaardij, wij helpen u graag bij de aan- en verkoop van uw woning of appartement.

Wij zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld, St. Geertruid, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul)

Waarom Pooters Makelaardij?

Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland. Middels de juiste adviezen, duidelijke communicatie en directe uitvoering weten wij een snelle, goede en correcte verkoop te realiseren.

Prijsstelling

Een juiste prijsstelling aan de hand van verkochte objecten, vergelijkbare objecten, marktwaarde en ervaring. Na ontvangst van de waardebepaling zullen wij samen met u de vraagprijs bepalen.

Opname

Wij verzorgen een volledige opname van uw woning. Hierbij wordt de woning ingemeten en zal een professionele fotograaf uitstekende foto’s maken. De metingen worden omgezet in digitale plattegronden waarmee de geïnteresseerde zelf hun eventuele verbouwplannen tot leven kunnen brengen.

Presentatie

Aan de hand van de opname wordt de presentatie gemaakt. Zodra de presentatie klaar is, wordt deze ter goedkeuring aan u doorgestuurd. Eventuele aan- en/of opmerkingen worden aangepast alvorens de woning wordt gepubliceerd.

Marketing

Nadat de woning op onze website online staat zullen wij het volgende nog verzorgen:

 • We brengen uw woning wekelijks onder de aandacht bij onze zoekers (+1000 zoekers).
 • Woningzoekers hebben bij ons een eigen account waar zij hun zoekwensen kenbaar maken en ontvangen wekelijks een mailing met de nieuwste woningen, beste matches en favorieten woningen die zij geselecteerd hebben.
 • We verzorgen promotie via social media, waaronder Facebook en Instagram. Via Facebook kan uw woning eenvoudig gedeeld worden aan de hand van de presentatie op onze bedrijfspagina (+ 2700 likes). Hierdoor is het mogelijk om uw eigen woning te verspreiden onder uw eigen netwerk van vrienden, kennissen en familie.

Extra voordelen

U ontvangt een persoonlijk account waarbij u het gehele verkooptraject op de voet kunt volgen. Middels dit unieke en zelf ontwikkelde systeem worden onderstaande punten voor u inzichtelijk gemaakt;

 • Presentatie offline te bekijken; u kunt eventuele aanpassing doorvoeren alvorens de prestentatie online gaat.
 • Statistieken; middels overzichtelijke tabellen kunt u precies zien hoe vaak en via welk kanaal uw woning gevonden en bekeken is.
 • Bezichtigingen; geplande bezichtigingen worden middels een overzichtelijke tijdlijn weergeven. Op het moment dat er een bezichtiging wordt ingepland ontvangt u automatisch een bericht met de details van de bezichtiging.
 • Terugkoppeling; na afloop van de bezichtiging kunnen wij naast het telefonisch contact een reactie bij elke bezichtiging achterlaten. Zo bent ook u op de hoogte van de bevindingen van de kijkers.

Official partner van Holland Expat Centre South. Wij zijn als enige verkoopmakelaar aangesloten waardoor expats bij ons als eerste terecht komen voor het huren bij Pro Housing en/of aankopen van een woning bij Pooters Makelaardij.

Wij zijn per e-mail en telefonisch uitstekend bereikbaar, ook na kantooruren en in weekenden. Bezichtigingen kunnen in overleg op avonduren en zaterdag plaatsvinden.

Algemeen

 • Pooters Makelaardij B.V is sinds 2007 actief in de makelaardij en beschikt over een verhuur- (Pro Housing) en verkoopafdeling (Pooters Makelaardij). Het team bestaat uit 12 personen en richt zich op de woningmarkt in Maastricht en directe omgeving (gemeente Meerssen, Margraten-Eijsden en Valkenburg a/d Geul).
 • Aangesloten bij VBO Makelaar, de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Het Maastrichtse kantoor, gevestigd in Heer onderscheidt zich hiermee en ziet de benoeming als een bijzondere waardering van kwaliteit en integriteit.

  Met circa 1000 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO is opgericht om als keurmerk te dienen richting de consument en als zekerheid richting de geldverstrekker. Daarnaast geeft het aan dat de makelaar/taxateur bevoegd is om te taxeren. Hiermee wordt voldaan aan de eisen van de geldverstrekkers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn deze makelaars en taxateurs erkend door Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en de Vereniging Eigen Huis.
 • Vakmanschap, reputatie en opleiding

  Mede door de hoge eisen kan niet iedere makelaar zomaar lid worden van VBO. Zo moet de makelaar voldoen aan eisen rondom vakmanschap, reputatie en opleiding. De makelaar dient in het bezit te zijn van een makelaarsdiploma en positief bekend staan. Het bestuur controleert dit door middel van collegiale toetsing. De makelaar dient zich daarnaast te houden aan de voorwaarden en gedragscode van VBO. Gecertificeerde makelaars en taxateurs voldoen aan de zware eisen die zijn gesteld door de Europese Norm 45013. Deze zijn opgesteld door een certificerende instelling.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

  Eerste makelaarskantoor en MKB bedrijf in Maastricht dat volledig is overgegaan op elektrisch rijden met alle auto’s (100% elektrisch). Pooters Makelaardij heeft het MEA (Maastrichtse Energie Akkoord) ondertekend en zorgt voor een lager CO2 uitstoot zowel op de weg als op kantoor.

Maak nu een afspraak met Pooters Makelaardij

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie