Verkopen

Verkopen

Een woning kopen of verkopen in Maastricht of directe omgeving?

Welkom bij Pooters Makelaardij, wij helpen je graag bij de aankoop en verkoop van jouw woning.

Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland.

Wij zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul)

De juiste verkoopstrategie en duidelijke communicatie is van belang om een succesvolle verkoop te realiseren.

We komen graag je woning bekijken en de mogelijkheden bespreken voor het verkopen van jouw woning.

Prijsstelling

Wij bepalen voor jou een juiste prijsstelling aan de hand van verkochte objecten, vergelijkbare objecten, marktwaarde en ervaring. Na ontvangst van de waardebepaling zullen wij samen met jou deze vraagprijs bepalen.

Opname

Wij verzorgen een zorgvuldige opname van jouw woning door onze makelaars. Dit houdt in dat de woning wordt ingemeten en plattegronden via floorplanner worden gemaakt in 2D en 3D. Deze zullen op de website bij de foto's worden geplaatst en bij tabblad 'plattegronden'. De foto's worden door een professionele fotograaf (externe partij) gemaakt en bewerkt. Wij zullen een selectie presenteren en foto's kunnen worden aangepast alvorens online te plaatsen.

Presentatie

Zodra de presentatie is opgemaakt krijg je een eigen account en kun je de presentatie bekijken, wijzigen en eventuele aanpassingen via ons systeem ter goedkeuring doorsturen.

We stellen een verkoopbrochure samen die kandidaten kunnen downloaden vanaf de website en per mail wordt verspreid aan woningzoekenden. Tevens plaatsen we een raampresentatie in onze etalage aan de Akersteenweg 15 met QR code.

Nadat de woning op onze website online staat zullen wij het volgende nog verzorgen:

 • We brengen jouw woning wekelijks onder de aandacht bij onze zoekers (+800 zoekers).
 • Woningzoekers hebben bij ons een eigen account waar zij hun zoekwensen kenbaar maken en ontvangen wekelijks een mailing met de nieuwste woningen, beste matches en favorieten woningen die zij geselecteerd hebben.
 • We verzorgen promotie via social media, waaronder Facebook en Instagram
  1.Middels een betaalde promotie wordt op Facebook een ‘portret’ foto gepubliceerd.
  2. Daarnaast wordt een filmpje van +/- 30 seconden aan de hand van de foto’s op Youtube geplaatst en aan de eigen website gekoppeld. Ook dit filmpje wordt met een betaalde promotie op Facebook gepubliceerd.
  3. Om jouw woning nog een keer extra onder de aandacht te brengen, wordt na 1 maand een fotocarrousel geplaatst op Facebook.
 • We plaatsen jouw woning op de volgende huizensites: Funda, Woonplein Limburg, Jaap en Expat sites zoals Expatsales en Pararius.

Extra voordelen

 • Eigen account (portal) met eigen ‘profiel’ waar de gehele verkoop inzichtelijk is.

Dit unieke en zelf ontwikkelde systeem is gekoppeld aan jouw eigen woning. Hierin is het volgende inzichtelijk:

 • De presentatie is te bekijken en eventuele aanpassingen kunnen na goedkeuring worden doorgevoerd.
 • De statistieken worden in een overzichtelijke grafiek weergegeven. Daarnaast kun je zien via welk kanaal, woningzoekenden jouw woning hebben gevonden.
 • De bezichtigingen worden in een overzicht (tijdlijn) getoond en bij iedere bezichtiging die wordt ingepland ontvang je automatisch een mail met de details van de bezichtiging.
 • Nadat een bezichtiging is geweest kun je de reactie bekijken die door ons wordt ingevoerd bij iedere kandidaat. Hierdoor zijn de reacties van iedere kandidaat inzichtelijk en kan de terugkoppeling worden bijgehouden. Zo heb je een goed overzicht van alle reacties.
 • Expertise op het gebied van social media. Via Facebook kan jouw woning eenvoudig gedeeld worden aan de hand van de presentatie op onze bedrijfspagina (+ 2600 likes). Hierdoor is het mogelijk om jouw eigen woning te verspreiden onder jouw eigen netwerk van vrienden, kennissen en familie.
 • Official partner van Holland Expat Centre South. Wij zijn als enige verkoopmakelaar aangesloten waardoor expats bij ons als eerste terecht komen voor het huren bij Pro Housing en/of aankopen van een woning bij Pooters Makelaardij.

Algemeen

Pooters Makelaardij B.V is al 10 jaar  actief in de makelaardij en beschikt over een verhuur- (Pro Housing) en verkoop afdeling (Pooters Makelaardij). Het team bestaat uit 9 personen en richt zich op de woningmarkt in Maastricht en directe omgeving (gemeente Meerssen, Margraten-Eijsden en Valkenburg a/d Geul).

Aangesloten bij VBO Makelaar, de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Het Maastrichtse kantoor, gevestigd in Heer onderscheidt zich hiermee en ziet de benoeming als een bijzondere waardering van kwaliteit en integriteit.

Vakmanschap, reputatie en opleiding
Mede door de hoge eisen kan niet iedere makelaar zomaar lid worden van VBO. Zo moet de makelaar voldoen aan eisen rondom vakmanschap, reputatie en opleiding. De makelaar dient in het bezit te zijn van een makelaarsdiploma en positief bekend staan. Het bestuur controleert dit door middel van collegiale toetsing. De makelaar dient zich daarnaast te houden aan de voorwaarden en gedragscode van VBO. Gecertificeerde makelaars en taxateurs voldoen aan de zware eisen die zijn gesteld door de Europese Norm 45013. Deze zijn opgesteld door een certificerende instelling. 

Maak nu een afspraak met Pooters Makelaardij

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie