Verkopen

Verkopen

Een woning kopen of verkopen in Maastricht of directe omgeving?

Welkom bij Pooters Makelaardij, wij helpen je graag bij de aankoop en verkoop van jouw woning.

Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland.

Wij zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul)

De juiste verkoopstrategie en duidelijke communicatie is van belang om een succesvolle verkoop te realiseren.

We komen graag je woning bekijken en de mogelijkheden bespreken voor het verkopen van jouw woning.

Prijsstelling

Wij bepalen voor jou een juiste prijsstelling aan de hand van verkochte objecten, vergelijkbare objecten, marktwaarde en ervaring. Na ontvangst van de waardebepaling zullen wij samen met jou deze vraagprijs bepalen.

Opname

Wij verzorgen een zorgvuldige opname van jouw woning door onze makelaars. Dit houdt in dat de woning wordt ingemeten en digitale foto’s met een professionele camera met groot hoek lens wordt verzorgd. Onze makelaars zijn ervaren om zelf goede foto’s te maken en de juiste te selecteren voor de presentatie.

Presentatie

Wij hechten veel waarde aan een complete presentatie van jouw woning zo verzorgen wij voor jou :

  • Een raampresentatie plaatsen in onze etalages
  • Een plattegrond in 2D -en 3D view
  • Een verkoopbrochure en raampresentatie
  • Facebook –en instagram betaalde promoties
  • Slideshow op YouTube en promotie Facebook
  • Diverse mogelijkheden voor extra adverteren op Funda
  • Uw woning wordt op de diversie huizensites geplaatst o.a. Funda, Woonplein Limburg, Huislijn, Jaap en VBO website.

Bij ons is het ook de mogelijkheid om de opname verder uit te breiden met additionele pakketten zoals drone fotografie, 360 graden foto's en video opname.

Statistieken

Je ontvangt een unieke inlogcode zodat je op elk gewenst moment de statistieken kunt bekijken van je woning op onze website. Deze statistieken worden in een overzichtelijke grafiek weergegeven.

Evaluatie

Gedurende het verkoopproces wordt je op de hoogte gehouden met alle relevante ontwikkelingen zoals bezichtigingen en wijzigingen in advertenties of adviezen. Ook vinden om de 3 maanden evaluatiegesprekken plaats over de voortgang en de mogelijkheden

Woningzoekende bestand

Jouw woning wordt onder de aandacht gebracht bij ons woningzoekende bestand waarbij geregistreerde kandidaten direct een presentatie via een automatische mailing krijgen toegestuurd.

Branchevereniging

Pooters Makelaardij is sinds kort aangesloten bij VBO Makelaar, de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Het Maastrichtse kantoor, gevestigd in Heer onderscheidt zich hiermee en ziet de benoeming als een bijzondere waardering van kwaliteit en integriteit.

Maak nu een afspraak met Pooters Makelaardij

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie