Ons team


Het team van Pooters Makelaardij staat dagelijks voor uw klaar en helpt bij aankoop en verkoop van woningen, appartementen en beleggingspanden in Maastricht, Cadier en Keer, Margraten, Gronsveld, Eijsden, Berg en Terblijt, Valkenburg, Meerssen, Bunde en Ulestraten.

Juliette Hermens, front office Valkenburg

Pooters Makelaardij heeft in augustus 2019 haar 2e vestiging in Valkenburg geopend. Dit om klanten in het heuvelland nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor mij een grote eer om vanaf de eerste dag deze locatie te mogen opstarten. Als nieuweling bij Pooters, mag ik na ruim twintig jaar werkzaam in de vastgoedbranche dit enthousiaste jonge team ondersteunen. Vanuit locatie Valkenburg ondersteun ik de verkoopmakelaars met alle voorkomende administratieve werkzaamheden, sta ik veel klanten telefonisch en per mail klantgericht te woord om te komen tot een succesvolle verkoopbemiddeling. Ik help u graag op weg naar uw droomhuis in ons mooie heuvelland. U bent van harte welkom op onze locatie in Valkenburg. De koffie staat klaar


Veronique Schatorjé, senior real estate agent (K-RMT)

Al van jongs af aan liggen mijn interesses en ambities in de makelaardij. Ik heb in 2009 succesvol mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogescholen afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de makelaardij en heb inmiddels veel ervaring met uiteenlopende (ver)kooptransacties opgedaan. Begin 2012 ben ik bij Pooters Makelaardij aan de slag gegaan. In 2016 heb ik succesvol de certificering van de vastgoedbranche VBO behaald. Ik ben een geboren en getogen Maastrichtse, dat zorgt ervoor dat ik veel kennis van de Maastrichtse woningmarkt heb en snel kan schakelen. De beste transactie voor mijn verkopers tot stand brengen is het streven. De manier waarop, dat is eigenlijk altijd weer anders en dat maakt dit vak zo leuk.


John Claessens, real estate agent

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Pooters Makelaardij. Nadat ik mijn opleiding Facility Management Real Estate succesvol heb afgerond heeft Pooters Makelaardij mij de kans gegeven om als assistent makelaar ervaring op te doen in de makelaardij. Tijdens deze periode is mijn interesse dusdanig gegroeid en heb ik besloten om mijn kennis op dit vakgebied uit te breiden. Hiervoor heb ik de avondopleiding Basistheorie Vastgoed gevolgd waardoor ik ben uitgegroeid tot zelfstandig makelaar. De afwisseling in het werk maakt het uitdagend en interessant, mede hierdoor werk ik met plezier en trots bij dit groeiende bedrijf. Klanten volledig ontzorgen en voorzien van goed advies is waar ik voor sta. Ik hoop u snel te                                                                 ontmoeten en ook voor u een succesvolle koop of aankoop te realiseren.


Luc Huynen, real estate agent

De affiniteit met de woningmarkt en de diversiteit van het vak heeft mij sinds 2015 doen besluiten, om met veel toewijding en plezier bij Pooters Makelaardij te werken. Ik ben succesvol afgestudeerd aan de opleiding Commercieel Economie. Mijn doel is om de verkoper tijdens het verkoopproces volledig mogelijk te ontzien en optimaal te begeleiden van A tot Z. Middels de juiste adviezen, duidelijke communicatie en directe uitvoering weet ik een snelle, goede en correcte verkoop te realiseren.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Pooters Makelaardij!

Gyvan Pooters, real estate agent / general director

Al tijdens mijn opleiding in 2007, startte ik mijn eigen makelaarskantoor vanuit thuis. In 2009 is dat kantoor uitgebreid met de komst van mijn broer. In 2012 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie aan Akersteenweg 15 in Maastricht. Het was ‘crisistijd’ toen ik begon, daardoor weet ik niet beter dan dat je je uiterste best moet doen voor elke klant, groot of klein. Woningbezitters verkopen of verhuren hun grootste bezit en daar moet je professioneel en betrokken mee omgaan. Naast het runnen van mijn bedrijf, heb ik een vriendin en ben vader van twee jonge zonen waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng.


Bermon Pooters, office manager / managing director

Als office-manager zie ik het als mijn taak om voor een goede fundering van het bedrijf te zorgen. Ook de acquisitie, planning, ondersteuning, begeleiding van de gemaakt afspraken en het aansturen van het gehele team hoort daarbij. Het komt daarbij erg goed van pas dat ik al vanaf mijn 19e zelfstandig ondernemer ben. De eigen horecazaken waarmee ik ooit begon, hebben me veel mensenkennis opgeleverd en laten zien hoe belangrijk teamwork is. De overstap naar het bedrijf van mijn broer voelde zo’n tien jaar geleden als een heel logische.


Vivy Meijer, office operator

Als commercieel medewerkster binnendienst verzorg ik als een spin in het web de planning voor onze afdeling verhuur, beantwoord ik telefoon en email verkeer, verwelkom ik iedereen die ons kantoor bezoekt en verzorg ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Met veel plezier maak ik voor u de afspraak die u graag wenst. Ook voor vragen en meer informatie ben ik er voor u! Met mijn jarenlange ervaring als buitendienst medewerkster in de makelaardij weet ik wat er voor mijn collega’s nodig is om een geslaagde bemiddeling tot stand te brengen.


We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie