Ons team


Het team van Pooters Makelaardij staat dagelijks voor uw klaar en helpt bij aankoop en verkoop van woningen, appartementen en beleggingspanden in Maastricht en Heuvelland.

Veronique Schatorjé, senior real estate agent
K-RMT / Maastricht

Al van jongs af aan liggen mijn interesses en ambities in de makelaardij. Ik heb in 2009 succesvol mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogescholen afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de makelaardij en heb inmiddels veel ervaring met uiteenlopende (ver)kooptransacties opgedaan. Begin 2012 ben ik bij Pooters Makelaardij aan de slag gegaan. In 2016 heb ik succesvol de certificering van de vastgoedbranche VBO behaald. Ik ben een geboren en getogen Maastrichtse, dat zorgt ervoor dat ik veel kennis van de Maastrichtse woningmarkt heb en snel kan schakelen. De beste transactie voor mijn verkopers tot stand brengen is het streven. De manier waarop, dat is eigenlijk altijd weer anders en dat maakt dit vak zo leuk.Simone Gijselaers, assistant sales department
Maastricht 

Sinds juni 2020 ben ik werkzaam als Assisitent Verkoop Makelaar (parttime) en ondersteun ik het team op het kantoor in Maastricht. Samen met mijn 4 directe collega’s maken we deel uit van een jong en energiek team.

De dynamiek, snelheid en afwisseling maken mijn werk erg variërend.

Ik sta klanten telefonisch te woord, plan bezichtigingen en maak administratieve handelingen voor de makelaars klaar. Daarbij is het doel de makelaars zoveel mogelijk te ondersteunen en te ontlasten.

Daarnaast zorg ik voor een stuk nieuwe input op Social Media, met name Facebook en Instagram. Ik heb veel affiniteit met Social Media, bedenk graag nieuwe invalshoeken om meer klandizie, vertrouwen, goodwill en targets binnen te halen.

John Claessens, real estate agent
Valkenburg/Heuvelland

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Pooters Makelaardij. Nadat ik mijn opleiding Facility Management Real Estate succesvol heb afgerond heeft Pooters Makelaardij mij de kans gegeven om als assistent makelaar ervaring op te doen in de makelaardij. Tijdens deze periode is mijn interesse dusdanig gegroeid en heb ik besloten om mijn kennis op dit vakgebied uit te breiden. Hiervoor heb ik de avondopleiding Basistheorie Vastgoed gevolgd waardoor ik ben uitgegroeid tot zelfstandig makelaar.

Sinds de opening van onze tweede vestiging in Valkenburg is mijn werkgebied verschoven van Maastricht naar het Heuvelland, het gebied waar ik ben opgegroeid. 

De afwisseling in het werk maakt het uitdagend en interessant, mede hierdoor werk ik met plezier en trots bij dit groeiende bedrijf. Klanten volledig ontzorgen en voorzien van goed advies is waar ik voor sta. Ik hoop u snel te ontmoeten en ook voor u een succesvolle koop of aankoop te realiseren.


Marijke Smeets, real estate agent
K-RMT / Maastricht

Na de studie tot makelaar (K-RMT) en een aantal ervaringsjaren later, ben ik sinds 1 april 2021 werkzaam bij Pooters Makelaardij te Maastricht. Binnen deze organisatie versterk ik het aan- en verkoopteam.

Men ziet mij als een gezellige bourgondische Maastrichtse die van een lekker wijntje houdt en graag uiteten gaat. Tijdens het makelen ben ik vasthoudend om al mijn aan- en verkooptransacties succesvol te laten verlopen voor zowel verkoper als koper. Ik geniet van de variatie in de werkzaamheden die het makelaarsvak met zich meebrengt.

Ik hoop daarom nog lang deel uit te maken van dit jong en dynamisch team en u als klant te kunnen assisteren en adviseren bij een van de belangrijkste keuzes in uw leven; het aan- en/of verkopen van uw woning. Dat geeft mij voldoening!

Gyvan Pooters, real estate agent
General director

Ik ben zelf begonnen met het makelaarskantoor in 2007 uit interesse in de woningmarkt en het helpen van mensen aan de juiste woning.

Nu 13 jaar later bestaat ons team uit een verhuur/beheer en een verkoopafdeling waar ik leiding aan geef. Ik communiceer met het verhuur- en verkoopteam en coach ik de verkoopmakelaars om een goede verkoop te realiseren of de droom voor een koper waar te maken. Naast het werken aan het bedrijf, heb ik een vriendin en ben ik vader van twee jonge zonen waar ik mijn tijd graag mee doorbreng.

Kirsten Huntjens, front office
Valkenburg

Sinds begin dit jaar ben ik werkzaam bij Pooters Makelaardij.  Na vele jaren succesvol gewerkt te hebben in de reisbranche, die door COVID volledig stil kwam te liggen, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aangezien ik als geboren en getogen Valkenburgse al vele jaren de vastgoed markt in onze omgeving in de gaten houd en daardoor goed ken, leek het me geweldig om in deze branche ook werkzaam te zijn. Bij Pooters Makelaardij kreeg ik die kans, en vertegenwoordig ik inmiddels vol trots de 2e vestiging in Valkenburg.  Na een succesvolle start van deze vestiging wil ik dit graag met mijn collega’s doorzetten en verder uitbreiden. Ik ondersteun met veel plezier de verkoopmakelaars met alle voorkomende administratieve werkzaamheden en beantwoord graag alle vragen om tot een succesvolle verkoopbemiddeling te komen.  Onze vestiging in Valkenburg wordt versterkt met uw vaste makelaar voor het Heuvelland. Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Ik help u dan ook graag op weg met al uw vragen om uw woning succesvol te verkopen of uw droomhuis te vinden in ons prachtige Heuvelland. Dus graag tot ziens op ons kantoor in Valkenburg!


Luc Huynen, real estate agent
Exclusive real estate 

De affiniteit met de woningmarkt en de diversiteit van het vak heeft mij sinds 2015 doen besluiten, om met veel toewijding en plezier bij Pooters Makelaardij te werken. Mijn doel is om met een dosis gedrevenheid u als verkoper gedurende het verkoopproces optimaal te begeleiden van A tot en met Z. Met een HBO opleidingsachtergrond in Bouwkunde, Commerciële Economie en Makelaardij weet ik middels deskundige begeleiding, duidelijke communicatie en directe uitvoering een snelle, goede en correcte verkoop te realiseren.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Pooters Makelaardij!

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie