Hypotheken & verzekeringen

Hypotheken & verzekeringen

Bespaar geld met onafhankelijk hypotheekadvies

Wij bieden je een onafhankelijk hypotheekadvies. Jouw voordeel? Keuze uit veel meer mogelijkheden tegen lagere kosten.

“Hoe kunnen wij profiteren van de lage rente?” Het is 1 van de meest gestelde vragen van dit moment. Geen wonder. De extreem lage rente en het ruime woningaanbod maken het erg interessant om juist nu te profiteren.

Hypotheekrente én voorwaarden

Dagelijks adviseren wij klanten over de hypotheek die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Daarvoor vergelijken we tientallen banken en geldverstrekkers op hypotheekrente én voorwaarden. Omdat wij ons heel goed realiseren dat uw hypotheek veel impact heeft op uw financiële situatie staan we niet alleen stil bij de financiële situatie op dit moment, maar juist ook op langere termijn. Het resultaat? Tevreden klanten die jarenlang kunnen rekenen op stabiele en (zeer) lage maandlasten.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Kostons Assurantïen

Letterlijk ‘om de hoek’ bij Pooters Makelaardij: Kostons Assurantiën aan het Raadhuisplein 3 in Maastricht.

Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze specialisten zijn geworden op het gebied van verzekeringen & financiële diensten in de regio Maastricht en omstreken. Door deze specialisatie zijn veel van hun klanten beter en voordeliger verzekerd dan wanneer ze rechtstreeks zaken zouden doen met een bank of verzekeraar.

Nieuwsgierig? Bekijk de premievergelijking eens op hun website www.kostons.nl, het scheelt al snel 10-tallen procenten

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie