Bespaar geld met onafhankelijk hypotheekadvies

Wij bieden onafhankelijk hypotheekadvies. Uw voordeel? Meer mogelijkheden én lagere kosten.

Belangrijke beslissingen

Als u een nieuwe woning koopt moet u in een hectische periode in korte tijd veel belangrijke financiële beslissingen nemen:

Kiest u voor lagere netto maandlasten bij aanvang van uw hypotheek of kiest u er juist voor om minder rente te betalen gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek?

De rente is historisch laag. Kiest u voor een rentevast periode van 10 of zelfs van 20 jaar?

Gunstige voorwaarden als u verhuist of extra aflost of de laagste rente? Wat is het beste voor u?

Een aantal belangrijke keuzes die u maakt op het moment dat u uw hypotheek afsluit, maar waarvan u jarenlang plezier kunt hebben. Informatie die van pas kan komen bij het maken van deze keuzes, hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Kosten van hypotheekadvies zijn aftrekbaar

Wist u dat u de kosten van hypotheekadvies mag aftrekken van uw belastbaar inkomen? Uw netto investering in goed advies is hierdoor een stuk voordeliger.

Financieel planner

Onze certificering als financieel planner geeft u zekerheid over onze deskundigheid. Financiële producten zien wij alleen als tool om uw wensen te realiseren.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek


Kostons Assurantïen

Letterlijk ‘om de hoek’ bij Pooters Makelaardij: Kostons Assurantiën aan het Raadhuisplein 3 in Maastricht.
Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze specialisten zijn geworden op het gebied van verzekeringen in de regio Maastricht en omstreken. Door deze specialisatie zijn veel van hun klanten beter en voordeliger verzekerd dan wanneer ze rechtstreeks zaken zouden doen met een bank of verzekeraar.

Nieuwsgierig? Bekijk de premievergelijking eens op hun website www.kostons.nl, het scheelt al snel 10-tallen procenten.

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie