Te koop

Pastoor Halmansstraat 33, Ulestraten

Perceeloppervlakte:

241 m2

Woonoppervlakte:

128 m2

Inhoud:

572 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Zeer ruime, halfvrijstaande woning rustig gelegen in ''Ulestraten'' beschikt over een ruime woonkamer, keuken, kantoorruimte, 4 ruime slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en een garage met vliering.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 128 m²
Perceeloppervlakte : 241 m²
Inhoud : 572 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1964

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 33 m²
Afmeting kantoorruimte : 7 m²
Afmeting hal : 10 m²
Afmeting keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 6 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 16 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 8 m²
Garage : Ja
Garage type : enkel
Afmeting garage : 22 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage, oprit
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 135 m²
Afmeting zolder : 43 m²
Afmeting kelder : 10 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Zeer ruime, halfvrijstaande woning rustig gelegen in ''Ulestraten'' beschikt over een ruime woonkamer, keuken, kantoorruimte, 4 ruime slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en een garage met vliering.

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (10 m²) geschikt voor opslag. Tevens is de witgoedaansluiting hier gesitueerd.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en separaat toilet voorzien van een fonteintje, geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (33 m²) is opgedeeld in twee ruimtes. Beide ruimtes beschikken over meerdere raampartijen waardoor er ruim voldoende licht toetreedt tot de woonkamer. De gesloten keuken (10 m²) beschikt over inrichting en apparatuur; spoelbak, 4 pits gasfornuis, oven, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap. 
De omsloten tuin, met zonnescherm, is gelegen op het Westen en is te bereiken middels de garage of de hal. De ruime garage (22 m²), met elektrische poort, beschikt over een vliering. 

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de overige ruimtes. De 4 slaapkamers zijn respectievelijk 16, 14, 8 en 8 m² groot. Daarbij beschikken twee slaapkamers over een inbouwkast. De badkamer (6 m²) is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Eén van de slaapkamers beschikt over een airco met voldoende capaciteit om de gehele verdieping te koelen. 

Tweede verdieping.
Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier is tevens de cv-ketel gesitueerd. Met enkele aanpassing is deze verdieping te gebruiken als extra (slaap)kamer.

Extra informatie:
- Airco aanwezig op de eerste verdieping
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Cv-ketel is eigendom 
- Tuin is gelegen op het Westen

Aanvullende informatie:
Halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 249.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie