Te koop

Kasteelstraat 34, Ulestraten

Perceeloppervlakte:

203 m2

Woonoppervlakte:

113 m2

Inhoud:

378 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Rustig gelegen gezellige tussenwoning voorzien van een ruime uitbouw, woonkamer met open keuken, eetkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een ruime tuin voorzien van een terras, veel groen en een achteringang. 

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 113 m²
Perceeloppervlakte : 203 m²
Inhoud : 378 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1997

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 37 m²
Afmeting hal : 2 m²
Afmeting keuken : 13 m²
Keuken apparatuur : spoelbak
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, wastafel, ligbad met douche
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Bijkeuken : 8 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 76 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Rustig gelegen gezellige tussenwoning voorzien van een ruime uitbouw, woonkamer met open keuken, eetkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een ruime tuin voorzien van een terras, veel groen en een achteringang. 

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast. De ruime woonkamer met een trapkast en open keuken is tezamen 37m² en is voorzien van een laminaat vloer. De keuken is enkel voorzien van een eenvoudige inrichting met een spoelbak. Aansluitend is de uitbouw (13m²) waar momenteel de eetkamer is gesitueerd. Deze ruimte heeft veel daglicht door zowel de lichtkoepel als de openslaande deuren. Vanuit de eetkamer is een waskeuken met de wasmachineaansluiting te bereiken en de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is ook de tuin te bereiken.
Vanuit de woonkamer is er een tussenportaal met de toegang naar de eerste verdieping en het toilet voorzien van closet en fonteintje.
De tuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een terras, veel groen en een achteringang.  

Eerste verdieping:
Overloop met een berging voor de c.v.-installatie. Slaapkamer 1 (14m²) en slaapkamer 3 (6m²) zijn beide aan de voorzijde gelegen. Slaapkamer 2 (12m²) is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- De begane grond beschikt grotendeels over een laminaat vloer.
- De c.v.-installatie (2013) is gehuurd bij Volta € 34,23 p.m.

Algemene informatie:
De woning gelegen rustig gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 209.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Paus Joannesstraat 24

€ 179.000,- k.k.

Ulestraten
woonhuis
3 slaapkamer(s)
81 m2
360 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie