Schoolstraat 2 a, b, c, Spaubeek

Perceeloppervlakte:

621 m2

Woonoppervlakte:

251 m2

Inhoud:

1279 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Beleggingspand

Dit beleggingspand is gelegen in het rustige dorp Spaubeek, het pand bestaat uit 2 appartementen, 2 studio's en één winkelruimte in verhuurde staat. Voorzien van parkeergelegenheid en een gezamenlijke tuin. 

Lees meer

Energielabel Schoolstraat 2B

Download

Kadastrale kaart

Download

Energielabel Schoolstraat 2A

Download

Brochure

Download

Energielabel Schoolstraat 2C

Download

Energielabel Schoolstraat 2

Download

Kenmerken

Soort : beleggingspand
Woonoppervlakte : 251 m²
Perceeloppervlakte : 621 m²
Inhoud : 1279 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1920

Isolatie en installaties

Ventilatie : natuurlijk

Afmetingen en voorzieningen

Parkeergelegenheid : parkeerplaats (buiten)
Buitenruimte : gezamenlijke buitenruimte

Omschrijving

Dit beleggingspand is gelegen in het rustige dorp Spaubeek, het pand bestaat uit 2 appartementen, 2 studio's en één winkelruimte in verhuurde staat. Voorzien van parkeergelegenheid en een gezamenlijke tuin. 

Bongerd 1 (winkelruimte)
De winkelruimte is gelegen aan het kruispunt Bongerd en wordt heden gehuurd en uitgebaat als kapperszaak (41 m²) met aansluitend een schoonheidssalon (31 m²). Tevens beschikt de ruimte over een keuken (16m²), toilet en kelder (25m²).

Schoolstraat 2 (appartement) 
Ruim appartement (83m²) met separate ingang. Hal (7m²) met toegang tot de wasruimte (6m²) en trapopgang naar de eerste verdieping. Overloop (7m²) welke toegang biedt tot de overige vertrekken. Riante woonkamer (25m²), voorzien van veel lichtinval door raampartijen aan beide zijden van de kamer, met open keuken (5m²) voorzien van inbouwapparatuur. Slaapkamer 1 (15m²) is bereikbaar middels de woonkamer en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (10m²) is bereikbaar middels de overloop en is eveneens aan de voorzijde gelegen. De volledig betegelde badkamer (4m²) is uitgerust met een toilet, wastafel en douche. 

Middels een vaste trap is de riante zolderverdieping (57m²) te bereiken. Deze verdieping dient op dit moment als provisie-/stookruimte maar biedt talloze mogelijkheden door de grote ruimte en hoge nok. 

Schoolstraat 2a (studio) 
Studio (34m²) welke toegankelijk is middels de gezamenlijke hal en gezamenlijke tuin. Voorzien van woonkamer (21m²) met open keuken, slaapruimte (7m²) en badkamer (5m²). De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. De slaapruimte en badkamer zijn middels een scheidingswand afgeschermd van de woonkamer.  

Schoolstraat 2b (studio) 
Studio (43m²) welkte toegankelijk is middels de gezamenlijke hal. Voorzien van een woon-/ slaapkamer (30 m²) met openkeuken voorzien van inbouwapparatuur, volledig betegelde badkamer (4m²) voorzien van toilet, wastafel, douche en witgoedaansluiting. In de studio is een bijkeuken-/ hobbyruimte (6 m²) gecreëerd middels scheidingswandjes.  

Schoolstraat 2C (appartement)
Ruim appartement (90m²) welke toegankelijk is middels de gezamenlijke hal. Binnenkomst hal (6m²) met toegang tot de kelder en de bergkast. Trapopgang naar de eerste verdieping, overloop (8m²) met aansluitend de betegelde badkamer (4m²) voorzien van wasbak, toilet, douche en witgoedaansluiting. Ruime woonkamer (36m²) met open keuken, voorzien van veel lichtinval. Slaapkamer 1 (15m²) is aan de zijkant van de woning gelegen, slaapkamer 2 (11m²) is eveneens aan de zijkant gelegen en is heden ingericht als werkkamer. 

Middels een vaste trap is de riante zolderverdieping (60m²) te bereiken. Ook deze verdieping dient op dit moment als provisie-/stookruimte maar biedt talloze mogelijkheden door de grote ruimte en hoge nok. 

Algemene informatie: 
- Het pand is voorzien van isolerende beglazing met gedeeltelijk houten- en gedeeltelijk kunststof kozijnen. 
- Het pand is voorzien van een aantal parkeerplaatsen naast de woning. 
- Het pand beschikt over een gezamenlijke tuin. 
- Bongerd 1 en Schoolstraat 2 beschikken over een privé c.v.-ketel. 
- Schoolstraat 2c beschikt over een c.v.-ketel welke gedeeld wordt met Schoolstraat 2a en 2b (studio's). 
- Schoolstraat 2a en Schoolstraat 2b beschikken beide over een privé boiler welke geïnstalleerd zijn in de badkamers. 

Verhuur informatie:
Zowel de winkelruimte als alle wooneenheden zijn momenteel in verhuurde staat. Het opbrengstenoverzicht is hieronder weergegeven: 

Schoolstraat 2a      € 425,- kale huur
Schoolstraat 2b      € 395,- kale huur
Schoolstraat 2c      €  650,- kale huur
Schoolstraat 2        €  725,- kale huur
Bongerd winkel      €  450,- kale huur 

Totaal : € 2.645,- huur opbrengst per maand

Prijs details

Vraagprijs : € 495.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie