Aanbod

Leenhofruwe 12, Maastricht

Perceeloppervlakte:

137 m2

Woonoppervlakte:

90 m2

Inhoud:

457 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Rustig gelegen, halfvrijstaande woning voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, kantoor-/hobbyruimte en een ruime berging welke voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. 

Lees meer

Energielabel

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Malberg
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 90 m²
Perceeloppervlakte : 137 m²
Inhoud : 457 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1969

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 28 m²
Hal : 3 m²
Keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, koelkast hoog model, vriezer, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : wastafel, ligbad met douche
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 4 m²
Slaapkamer 4 : 7 m²
Hobby kamer : 8 m²
Opbergruimte : 24 m²
Buitenruimte : tuin
Buitenruimte : 27 m²
Zolder : 26 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Rustig gelegen, halfvrijstaande woning voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, kantoor-/hobbyruimte en een ruime berging welke voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. 

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder met de witgoedaansluitingen en de c.v.installatie. 

Begane grond:
Entree, hal met het toilet welke is voorzien van een stand toilet. Woonkamer (28m²) voorzien van veel lichtinval, plavuizen vloer en toegang naar het souterrain. 
Open keuken (9m²) voorzien van een eenvoudige inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits kookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. 
Middels een schuifpui is er toegang naar de tuin. De tuin is volledig betegeld en heeft een zijingang.  
Vanuit de tuin is er toegang naar de berging. Deze is momenteel verdeeld over meerdere ruimtes, middels een kleine aanpassing is hier één grote ruimte van 24m² van te maken die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

Eerste verdieping:
Overloop met een bergkast, slaapkamer 1 (11m²) is aan de achterzijde gelegen, slaapkamer 2 (10m²) is aan de voorzijde gelegen en slaapkamer 3 (4m²) is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een hoekbad met een douche en een vaste wastafel in een ombouwmeubel.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap. Zolderkamer (vloeroppervlak 12m²) deze kamer kan worden gebruikt als 4e slaapkamer. Deze kamer beschikt over veel opbergruimte.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden echter in de keuken zijn sporen van een oude lekkage.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De eerste verdieping heeft houten kozijnen met enkele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
- De vloer op de begane grond is grotendeels een plavuizen vloer. De eerste verdieping en de hobbykamer op de begane grond beschikken over een laminaat vloer.
- De c.v.-installatie is eigendom (Remeha, bj 2016).
- In 2018 zijn de platte daken vernieuwd.

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen in de wijk 'Malberg' op loopafstand van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer.  Eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 250.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Ovidiushof 9 A

€ 245.000,- k.k.

Maastricht, Daalhof
appartement
3 slaapkamer(s)
89 m2
360 m3
Bekijk details

Ramershaag 97

€ 245.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
94 m2
394 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie