Te koop

Ambyerstraat- Noord 153 A, Maastricht

Perceeloppervlakte:

246 m2

Woonoppervlakte:

146 m2

Inhoud:

491 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verrassend ruime woning gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' voorzien van een woonkamer, ruime gesloten keuken, 6 slaapkamers, badkamer, gezellige tuin gelegen op het westen en een ruime garage.

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Bezichtigings afspraak niet mogelijk.

U moet een geregistreerd account hebben voordat u een bezichtiging kan plannen.

Aanmelden Inloggen

Kenmerken

Wijk : Amby
Soort : woonhuis
Bouwaard : geschakelde woning
Woonoppervlakte : 146 m²
Perceeloppervlakte : 246 m²
Inhoud : 491 mᶟ
Aantal slaapkamers : 6 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1969

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 34 m²
Afmeting hal : 10 m²
Afmeting keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, wastafel, ligbad met douche
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 13 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Slaapkamer 4 : 9 m²
Slaapkamer 5 : 12 m²
Slaapkamer 6 : 11 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 105 m²
Afmeting zolder : 21 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Verrassend ruime woning gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' voorzien van een woonkamer, ruime gesloten keuken, 6 slaapkamers, badkamer, gezellige tuin gelegen op het westen en een ruime garage.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, bergkast en een toilet met fonteintje. De ruime doorzonwoonkamer (34m²) is voorzien van een plavuizenvloer en open haard. De gesloten keuken (11m²)  is voorzien van inrichting en losse apparatuur: keukengeiser, afzuigkap en spoelbak. Vanuit de woonkamer en keuken heeft men toegang naar de omsloten tuin gelegen op het westen voorzien van een terras met zonnescherm, berging, buitenkraan en vaste beplanting. Vanuit de tuin is de garage (18m²) met elektrisch sectionaal poort te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot de overige ruimtes. Slaapkamer 1 (14m²) en slaapkamer 3 (9m²) zijn gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 2 (13m2) en slaapkamer 4 (9m²) zijn gelegen aan de voorzijde. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking of laminaat. De betegelde badkamer (4m²) is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en 2e toilet. 

Tweede verdieping:
Overloop (6m²) geeft toegang naar de slaapkamers en cv-ruimte/bergruimte. Slaapkamer 5 (12m²) en slaapkamer 6 (11m²) zijn voorzien van een dakkapel met kunststof kozijn en dubbele beglazing. De zolder (21m²) is momenteel in gebruik als bergzolder alwaar de cv-installatie is gesitueerd.

Extra informatie:
- Cv-installatie (bouwjaar 2015) en keukengeiser zijn gehuurd voor respectievelijk €41,04 en €15,05 per maand
- Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met enkele beglazing
- De tuin is West georiënteerd
- Modernisering is wenselijk
- Grotendeels voorzien van rolluiken. 

Aanvullende informatie:
De ruime woning is gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' met diverse winkelvoorzieningen in de nabijheid. Tevens is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. scholen (o.a. internationale school), sportfaciliteiten, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 275.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Gandhiplein 19

€ 239.000,- k.k.

Maastricht, Randwyck
woonhuis
6 slaapkamer(s)
124 m2
410 m3
Bekijk details

Joseph Hollmanstraat 47 A

€ 279.000,- k.k.

Maastricht, Brusselsepoort
appartement
6 slaapkamer(s)
130 m2
551 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie