Te koop

Walburg 6

Perceeloppervlakte:

272 m2

Woonoppervlakte:

148 m2

Inhoud:

533 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Verrassend ruime halfvrijstaande woning met oprit en garage gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' voorzien van een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, gezellige tuin en een ruime garage.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Amby
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 148 m²
Perceeloppervlakte : 272 m²
Inhoud : 533 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1970

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 30 m²
Afmeting hal : 10 m²
Afmeting keuken : 12 m²
Keuken apparatuur : dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 12 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 16 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Slaapkamer 4 : 17 m²
Bijkeuken : 7 m²
Opbergruimte : 5 m²
Parkeergelegenheid : parkeerplaats (binnen)
Buitenruimte : tuin
Afmeting zolder : 23 m²
Eigen fietsruimte : Ja
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Verrassend ruime halfvrijstaande woning met oprit en garage gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' voorzien van een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, gezellige tuin en een ruime garage.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en een toilet met fonteintje. De ruime woonkamer (30m²) is voorzien van een gashaard en open keuken (12m²). De open keuken is voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast en een spoelbak. Vanuit de woonkamer en keuken heeft men toegang naar de omsloten tuin. Deze tuin is voorzien van een zonnescherm, terras en vaste beplanting. De bijkeuken (7m²) is gelegen achter de garage. De betegelde garage (17m²) is voorzien van een elektrisch kunststof rolluik.

Eerste verdieping:
Overloop (4m²) biedt toegang naar alle ruimtes. Slaapkamer 3 (6m²) en slaapkamer 2 (14m²) zijn gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 1 (16m²) en de badkamer (12m²) zijn gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De volledig betegelde badkamer (12m²) is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel, 2e toilet en witgoedaansluiting. Vanuit slaapkamer 2 heeft men toegang naar de zolderetage.

Tweede verdieping:
 Slaapkamer 4 (17²)  met dakkapel en toegang naar de bergzolder (23m²) alwaar de cv-installatie is gesitueerd.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden maar enige modernisering is wenselijk
- Grotendeels voorzien van rolluiken
- De cv-installatie is gehuurd (2008)
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing

Algemene informatie:
De ruime woning is gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' met diverse winkelvoorzieningen in de nabijheid. Tevens is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. scholen (o.a. internationale school), sportfaciliteiten, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 295.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Monseigneur Schrijnenstraat 13

€ 275.000,- k.k.

Maastricht, Heugemerveld
woonhuis
4 slaapkamer(s)
97 m2
434 m3
Bekijk details

Ponjaardruwe 137

€ 275.000,- k.k.

Maastricht, Malberg
woonhuis
4 slaapkamer(s)
116 m2
409 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie