Te koop

Mauritiussingel 43, Schin op Geul

Perceeloppervlakte:

199 m2

Woonoppervlakte:

120 m2

Inhoud:

373 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Moderne tussenwoning gelegen in het mooie ''Schin op Geul'' voorzien van een ruime woonkamer, open keuken gesitueerd in de uitbouw, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, garage en een fraai aangelegde tuin gelegen op het westen. 

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 120 m²
Perceeloppervlakte : 199 m²
Inhoud : 373 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1982

Afmetingen en voorzieningen

Badkamer voorzieningen : ligbad, toilet, wastafel
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 50 m²

Omschrijving

Moderne tussenwoning gelegen in het mooie ''Schin op Geul'' voorzien van een ruime woonkamer, open keuken gesitueerd in de uitbouw, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, garage en een fraai aangelegde tuin gelegen op het westen. 

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met separaat toilet en meterkast geeft toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer beschikt over een trap naar de eerste verdieping en geeft toegang tot de keuken. De half open, moderne keuken is gesitueerd in de uitbouw en geniet van veel lichtinval. De achtergelegen tuin is gesitueerd op het westen en recent aangelegd. Aansluitend is de garage gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop met opbergkast geeft toegang tot de overige vertrekken. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafel. De witgoedaansluiting is in de opbergkast gesitueerd. 

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap is de zolder, geschikt voor opslag, te bereiken.

Extra informatie:
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Cv-ketel is eigendom
- Tuin is gesitueerd op het westen en recent aangelegd
- Dak- en spouwmuurisolatie aanwezig

Algemene informatie:
De woning is rustig gelegen met veel wandel- en fietsgelegenheden in de omgeving.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 219.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie