Te koop

Lage Barakken 48, Maastricht

Perceeloppervlakte:

145 m2

Woonoppervlakte:

109 m2

Inhoud:

510 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Dit historisch pand is centraal, in het geliefde stadsdeel ''Wyck", gelegen. De woning is recent grotendeels gerenoveerd met behoudt van de vele karakteristieke elementen zoals de fraaie eclectische voorgevel. De woning beschikt over een woonkamer, moderne keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, dakterras en een knusse tuin.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart + omgevingskaart

Download

Kenmerken

Wijk : Wyck
Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 109 m²
Perceeloppervlakte : 145 m²
Inhoud : 510 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1901

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 21 m²
Afmeting hal : 7 m²
Afmeting keuken : 7 m²
Keuken apparatuur : 4 pits kookplaat, inductie, combi magnetron, koelkast hoog model, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Slaapkamer 1 : 25 m²
Slaapkamer 2 : 21 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : tuin, dakterras
Afmeting buitenruimte : 15 m²
Afmeting badkamer 2 : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting kelder : 29 m²
Verwarming : privé-verwarmingsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Dit historisch pand is centraal, in het geliefde stadsdeel ''Wyck", gelegen. De woning is recent grotendeels gerenoveerd met behoudt van de vele karakteristieke elementen zoals de fraaie eclectische voorgevel. De woning beschikt over een woonkamer, moderne keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, dakterras en een knusse tuin. 

Indeling:

Souterrain:
Ruime gewelfde kelder (29 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal geeft toegang tot eerste verdieping, kelder en keuken. De recent vernieuwde keuken (7 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur; 4 pits inductie kookplaat, combi magnetron, koelkast, afzuigkap en spoelbak. Vanuit de keuken is de knusse tuin en woonkamer te bereiken. De woonkamer (21 m²) geniet van veel lichtinval middels de vele ramen. In combinatie met het hoge plafond (3,50 m) geeft dit een extra ruim gevoel. 

Eerste verdieping:
Middels de fraaie, authentieke, trapopgang is de eerste verdieping te bereiken. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een oppervlakte van 21 m² . Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en is 7,4 m² groot. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping:
De overloop geeft toegang tot het dakterras (8 m²) met fraai uitzicht. De derde slaapkamer (25 m²) is gelegen op de zolderetage met een nokhoogte van 3,25m. Aansluitend bevindt zich de tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. 

Extra informatie:
- De woning is in 2020 grotendeels gerenoveerd (leidingwerk, keuken, badkamer 2, elektriciteit, stucwerk)
- Dakisolatie aanwezig
- Het pand staat aangemerkt als ''Dominant bouwwerk'' 
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2020)
- Slaapkamers 1 en 2, overloop en woonkamer zijn voorzien van een authentieke planken vloer

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in het geliefde ''Wyck'', (Maastricht) met vele winkelvoorzieningen. Tevens zijn de uitvalswegen naar, Eindhoven, Heerlen en Luik goed bereikbaar. Universiteit, MECC en MUMC+ zijn eveneens uitstekend te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 475.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Condéstraat 9

€ 469.000,- k.k.

Maastricht, Brusselsepoort
woonhuis
3 slaapkamer(s)
166 m2
622 m3
Bekijk details

St. Hilariusstraat 10

€ 449.000,- k.k.

Maastricht, Jekerkwartier
woonhuis
3 slaapkamer(s)
69 m2
211 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie