Te koop

Bodemsweg 1 A, Maastricht

Perceeloppervlakte:

4232 m2

Woonoppervlakte:

206 m2

Inhoud:

610 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Halfvrijstaande levensloopbestendige woning gelegen in de geliefde wijk 'Amby' op een uniek perceel (4232m²) voorzien van een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime tuin met garage en weide.

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart 1

Download

Kadastrale kaart en omgevingskaart 2

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Amby
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 206 m²
Perceeloppervlakte : 4232 m²
Inhoud : 610 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1936

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 33 m²
Afmeting eetkamer : 32 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 17 m²
Keuken apparatuur : dubbele spoelbak, 6 pits kookplaat, gas, combi magnetron, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 3 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 23 m²
Slaapkamer 2 : 22 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 25 m²
Opbergruimte : 12 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Afmeting buitenruimte : 4000 m²
Afmeting badkamer 2 : 5 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Halfvrijstaande levensloopbestendige woning gelegen in de geliefde wijk 'Amby' op een uniek perceel (4232m²) voorzien van een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime tuin met garage en weide.

Indeling

Souterrain:
Middels een mangat in de bijkeuken is het souterrain te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, garderobe en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer (33m²)  is voorzien van een plavuizen vloer en raampartij. Vanuit de woonkamer is een tussen hal met toilet en fonteintje te bereiken.
De keuken uit 2010 (17m²) in hoekopstelling is eveneens voorzien van een plavuizen vloer en inrichting met apparatuur: afzuigkap, 6 pits gas kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak. Aansluitend is de bijkeuken (12m²) gelegen, vanuit een mangat is in deze ruimte ook de kelder te bereiken.
In de gerealiseerde uitbouw is de eetkamer, slaapkamer en badkamer gesitueerd. De eetkamer (32m2) is gelegen aan tuinzijde  van de woning. Middels openslaande deuren en de grote raampartijen is er optimaal tuincontact en veel lichtinval. De ruime slaapkamer (23m²) geniet van een moderne badkamer ensuite uit 2015 (4m²) voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

De ruime tuin is voorzien van een garage(20m²) met schuur (18m²). Tevens geniet men van een terras met vijverpartij, vaste volwassen beplanting en een weide geschikt voor paarden of kleinvee. 

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar slaapkamer 1 (22m²) voorzien van een laminaatvloer en keukenblok met afzuigkap, spoelbak en kookplaat. Slaapkamer 2 (8m²) is eveneens voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde. De betegelde badkamer uit 2015 (5m²) is voorzien van een ligbad met douche, vaste wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de zolderverdieping (25m²) te bereiken. Deze is voorzien van een dakkapel aan de voor- en achterzijde. De zolderkamer is momenteel ingericht als kantoor/studeerkamer maar is uiterst geschikt als slaapkamer. Eveneens is hier de boiler gesitueerd en vaste wastafel met koud en warm water.

Extra informatie:
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- De boiler (2015) is gehuurd, €17,- per maand en voorziet de bovenverdieping van warm water
- De cv-installatie (2010) is gehuurd, €40,- per maand
- Uniek perceel van 4232m²

Aanvullende informatie:
Deze woning is gelegen op een uniek perceel omringd door akkers in de wijk 'Amby'. De wijk heeft een centrale ligging ten opzichte van het centrum en autosnelwegen als de A76 en de A2 en beschikt over meerdere voorzieningen als winkels, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 575.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Bisschopsmolengang 5 C

€ 465.000,- k.k.

Maastricht, Jekerkwartier
appartement
3 slaapkamer(s)
125 m2
412 m3
Bekijk details

Tongersestraat 56

€ 525.000,- k.k.

Maastricht, Centrum
woonhuis
3 slaapkamer(s)
166 m2
735 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie