Te koop

Strabeek 18, Valkenburg

Verdieping:

begane grond

Woonoppervlakte:

295 m2

Inhoud:

m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Zeer royaal appartement met mogelijkheid voor realiseren van 2 appartementen (momenteel in gebruik als bedrijfsruimte) gelegen op de begane grond met een dubbele ingang en dubbele garage met parkeerplaatsen en tuin (optie) gelegen aan de rand van de Geulstad Valkenburg, met panoramisch uitzicht aan de voorzijde op het natuurgebied Ingendael.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 295 m²
Staat : goed
Verdieping : begane grond
Bouwjaar : 1960

Afmetingen en voorzieningen

Parkeergelegenheid : vrij parkeren, parkeerplaats (binnen), garage, oprit
Buitenruimte : tuin
Verwarming : privé-hoogrendementsketel

Omschrijving

Zeer royaal appartement met mogelijkheid voor realiseren van 2 appartementen (momenteel in gebruik als bedrijfsruimte) gelegen op de begane grond met een dubbele ingang en dubbele garage met parkeerplaatsen en tuin (optie) gelegen aan de rand van de Geulstad Valkenburg, met panoramisch uitzicht aan de voorzijde op het natuurgebied Ingendael.

Appartement 1 (nr. 18)

Begane grond:
Entree aan zijkant met toegangsdeur, hal met voorzijde een wachtruimte (mogelijkheid voor realiseren badkamer). Via hal toegang naar een behandelkamer aan voorzijde (mogelijkheid 1e slaapkamer) en in tussengedeelte behandelkamer 2 (mogelijkheid voor 2e slaapkamer). Ruime behandelruimte (mogelijkheid voor woonkamer en doorgang naar achterzijde (realiseren van keuken met bij-/waskeuken) met achterom en toegangsdeuren naar terras. Via het terras de parkeerplaatsen (privé eigendom) en garage te bereiken (dubbele garage kan verdeeld worden in 2 garages).

Appartement 2 (nr. 18i)

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van entree met bellentableau, brievenbus, lift en trappenhuis. Achter het complex privé parkeerplaats en garage. Via achterom een gezamenlijke entree met achteringang en trap naar souterrain met privé berging voor opslag. Extra ruimte voor stallen van fietsen en/of afval naast bij achterom.

Entree appartement in centrale hal met bedrijfsruimte (mogelijkheid voor realiseren half open keuken) met eetkamer. Bij-/waskeuken met badkamer (momenteel in gebruik als toiletten en berging. Ruime bedrijfsruimte die kan dienen als woonkamer met aan achterste een aantal bedrijfsruimtes die als slaapkamers en 2e badkamer gerealiseerd kan worden.


Extra info:
- De appartementen zijn v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- V.v.E. kosten: € 384,25 per maand.
- 2 HR combiketels (1x gehuurd € 25, 62 per maand en 1x eigendom)
- Eigen elektra en gasmeter
- Eigen huisnummer (Strabeek 18 en 18i)
- Dubbele garage met parkeerplaats aan voorzijde
- Mogelijkheid tot aankoop van grond voor gebruik van parkeerplaatsen

Algemene info:
Het appartement is centraal gelegen in Strabeek tussen Valkenburg en Meerssen. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder Ravensbos en Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 315.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Emmaberg 12

€ 315.000,- k.k.

Valkenburg
woonhuis
Geen slaapkamer(s)
174 m2
620 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie