Te koop

Neerhem 49, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

198 m2

Woonoppervlakte:

155 m2

Inhoud:

712 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Zeer ruime, goed onderhouden, karakteristieke woning uit beging 20e eeuw. De woning beschikt over mooie authentieke elementen, is centraal gelegen in ''Valkenburg" en is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 4 ruime slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en een tuin met achterom (bereikbaar met auto).

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 155 m²
Perceeloppervlakte : 198 m²
Inhoud : 712 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1900

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 32 m²
Afmeting hal : 13 m²
Afmeting keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : 4 pits kookplaat, inductie, koelkast tafelmodel met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 7 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, dubbele wastafel, ligbad met douche
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 17 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 20 m²
Slaapkamer 4 : 15 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : tuin, terras
Afmeting buitenruimte : 118 m²
Afmeting toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet
Afmeting zolder : 12 m²
Afmeting kelder : 45 m²
Verwarming : cv
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Zeer ruime, goed onderhouden, karakteristieke woning uit beging 20e eeuw. De woning beschikt over mooie authentieke elementen, is centraal gelegen in ''Valkenburg" en is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 4 ruime slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en een tuin met achterom (bereikbaar met auto).

Indeling:

Souterrain:
De woning is grotendeels onderkelderd met een stahoogte van 1,83 m. In het souterrain is de witgoedaansluiting, cv-ketel en boiler gesitueerd. De kelder is eveneens vanuit de tuin te bereiken

Begane grond:
Entree/hal met meterkast geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (32 m²) geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. De hoge plafonds (3,25m) geven een extra ruim gevoel. Middels de hal is er toegang tot de keuken, toilet en het souterrain. De keuken (10 m²) , gesitueerd in de uitbouw, is voorzien van inrichting en apparatuur; 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, spoelbak en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtergelegen tuin te bereiken. Deze tuin is gelegen op het Noord-Westen en beschikt over een achterom die te bereiken is met de auto. Het realiseren van een parkeerplek op eigen terrein is eventueel mogelijk.


Eerste verdieping:
Middels een prachtige trapopgang is de eerste verdieping te bereiken. Deze beschikt over 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 en 2 zijn respectievelijk 17 en 14 m² groot. De ruime badkamer (7 m²) beschikt over een ligbad met douche, toilet en dubbele wastafel. Wederom geven de hoge plafonds (3,10m) een extra ruim gevoel.

Tweede verdieping:
Slaapkamer 3 en 4 zijn gelegen op tweede verdieping en zijn 20 en 15 m² groot. Tevens beschikt de tweede verdieping over een extra toilet.

Derde verdieping:
Middels vlizotrap is de derde verdieping te bereiken. Met enkele aanpassingen zou de zolder kunnen dienen als extra (slaap)kamer. 

Extra informatie:
- De woning is goed onderhouden
- Gehele dak is vernieuwd en geïsoleerd in +- 2000
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Tuin is te bereiken met een auto. 
- Meterkast beschikt over; 2 x aardlekschakelaar en 8 x installatieautomaat

Aanvullende informatie:
Woning is gelegen in Valkenburg op loopafstand van het centrum, station, onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 375.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Strabeek 18

€ 315.000,- k.k.

Valkenburg
appartement
4 slaapkamer(s)
295 m2
m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie