Te koop

Herkenbroekerweg 50 a, b, c, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

1390 m2

Woonoppervlakte:

268 m2

Inhoud:

877 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Riante vrijstaande woning geschikt voor meerdere doeleinden gezien de 4 huisnummers (eigen gebruik of (deels) belegging). De woning is momenteel opgedeeld in 4 eenheden met elk een privé keuken, badkamer en 1, 2 of 3 slaapkamers. Verder beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid, meerdere garages en een riante tuin met achterom en paardenboxen.

Lees meer

Video

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : vrijstaande woning
Woonoppervlakte : 268 m²
Perceeloppervlakte : 1390 m²
Inhoud : 877 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1967

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 40 m²
Afmeting eetkamer : 12 m²
Afmeting hal : 12 m²
Afmeting keuken : 12 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, keramisch, combi magnetron, koelkast hoog model met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 7 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Bijkeuken : 4 m²
Garage : Ja
Garage type : dubbel
Afmeting garage : 62 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, garage, dubbele oprit
Buitenruimte : tuin, balkon
Afmeting buitenruimte : 1200 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Riante vrijstaande woning geschikt voor meerdere doeleinden gezien de 4 huisnummers (eigen gebruik of (deels) belegging). De woning is momenteel opgedeeld in 4 eenheden met elk een privé keuken, badkamer en 1, 2 of 3 slaapkamers. Verder beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid, meerdere garages en een riante tuin met achterom en paardenboxen.

Indeling:

Begane grond:
Appartement 1 (nr. 50B)
Entree geeft toegang tot de woonkamer met keuken (24 m²). De hal geeft vervolgens toegang tot de overige ruimtes. Dit bestaat uit 2 slaapkamers met een oppervlakte van 15 en 9 m². Een wasruimte, separaat toilet en een badkamer met douche en wastafel. De slaapkamer geeft toegang de knusse tuin.

Appartement 2 (nr. 50A)
Dit appartement is vergelijkbaar met appartement 1. In dit appartement is de wasruimte en badkamer gecombineerd.

Aan de rechterzijde van het pand zijn 3 grote garages gelegen. Hierbij dient 1 garage (23 m²) als doorgang tot de overige garages. In deze garage/doorgang is tevens de cv-installatie voor de gehele woning gesitueerd. 
De overige twee garages (39 m²) zijn aan elkaar gekoppeld en voorzien van twee garagepoorten.

Eerste verdieping (tuinniveau) 
Het hoofdverblijf (nr. 50) is gelegen op tuinniveau. Entree/hal geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (40 m²) is gelegen aan de voorzijde en geeft vervolgens toegang tot de keuken met eetkamer en bijkeuken (28 m²). De keuken beschikt over inrichting en apparatuur. De eetkamer geeft toegang tot het balkon met zonnescherm. Slaapkamer 1 (12 m²) is eveneens gelegen aan de voorzijde. Middels deze kamer is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een toilet, douche en wastafel. De overige 2 slaapkamers en het separate toilet zijn te bereiken via de hal. Slaapkamer 2 en 3 zijn 7 m² groot.

Appartement 3 (nr. 50C)
Het knusse appartement beschikt over een woonkamer met keuken (15 m²), een badkamer met witgoedaansluiting, een separaat toilet en een slaapkamer met toegang tot het balkon.

Tuin
De riante en fraaie tuin is achter de woning gelegen. Het totale perceel is 1.390 m² groot. De tuin beschikt over meerdere opslagmogelijkheden en paardenboxen. Tevens geniet deze tuin van fraai uitzicht over Valkenburg, is deze zeer rustig gelegen en voorzien van een achterom.

Extra informatie:
- Voorzien van kunststof en houten kozijnen
- Deels voorzien van rolluiken
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Cv-ketel is gehuurd (bouwjaar 2015) € 58,20 per maand
- Dakisolatie aanwezig
- Groepenkast vernieuwd in 2020

Aanvullende informatie:
Deze multifunctionele vrijstaande woning is gelegen nabij het centrum van Valkenburg en aansluiting met de A79. Eveneens zijn uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven zeer goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 575.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie