Te koop

Tongerseweg 354, Maastricht

Perceeloppervlakte:

85 m2

Woonoppervlakte:

118 m2

Inhoud:

529 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Karakteristieke tussenwoning gelegen in de wijk ''Wolder'' voorzien van een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder en een gezellig dakterras.

Lees meer

Brochure

Download

Uittreksel kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Wolder
Soort : woonhuis
Bouwaard : geschakelde woning
Woonoppervlakte : 118 m²
Perceeloppervlakte : 85 m²
Inhoud : 529 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1890

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 30 m²
Afmeting hal : 10 m²
Afmeting keuken : 12 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Bijkeuken : 9 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : dakterras
Afmeting buitenruimte : 16 m²
Afmeting zolder : 28 m²
Afmeting kelder : 23 m²
Verwarming : cv

Omschrijving

Karakteristieke tussenwoning gelegen in de wijk ''Wolder'' voorzien van een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder en een gezellig dakterras. 

Indeling:

Souterrain:
Via een vaste trap is de gewelfde mergel kelder (23 m²) bereikbaar. 

Begane grond:
Entree / hal met meterkast geeft toegang tot de kelder, de eerste verdieping, de woonkamer en de badkamer. De zeer ruime woonkamer (30 m²) beschikt over een marmeren schouw. Via de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken (12 m²) voorzien van karakteristiek tegelwerk beschikt over de volgende apparatuur: spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en een afzuigkap. Aansluitend bevind zich de bijkeuken/wasruimte. In deze ruimte is de boiler en witgoedaansluiting gesitueerd. De betegelde badkamer beschikt over een toilet, wastafel en een douche. 

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot slaapkamer 1,2,3 en de zolderverdieping. Slaapkamer 1 (11 m²) en 3 (7 m²) liggen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 3 beschikt over een inloopkast. Slaapkamer 2 (10 m²) ligt aan de achterzijde van de woning met aansluitend het dakterras (16 m²).

Tweede verdieping: 
Via een vaste trap is de ruime zolder (28 m²) toegankelijk alwaar de cv-installatie is gesitueerd.

Extra informatie:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- De woning is een beeldbepalend pand van de wijk ''Wolder''
- De cv-ketel (2009) is eigendom

Algemene informatie: 
De woning is gelegen in de gewilde wijk Wolder. Wolder kenmerkt zich door het landelijk karakter en het vele groen. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid. Ook is het centrum van Maastricht op enkele minuten gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 225.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Gandhiplein 19

€ 239.000,- k.k.

Maastricht, Randwyck
woonhuis
3 slaapkamer(s)
124 m2
410 m3
Bekijk details

Cederhoven 23 B

€ 235.000,- k.k.

Maastricht, Amby
appartement
3 slaapkamer(s)
76 m2
260 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie