Aanbod

Gubbelstraat 12, Maastricht

Perceeloppervlakte:

m2

Woonoppervlakte:

227 m2

Inhoud:

865 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Op een uitstekende locatie middenin het historisch centrum van Maastricht bieden wij een riant, rustig gelegen hoekwoning aan. Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 227m²  en is nog geheel naar eigen smaak in te richten.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Centrum
Soort : winkel/woonhuis
Woonoppervlakte : 227 m²
Inhoud : 865 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 2008

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 55 m²
Badkamer : 10 m²
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Slaapkamer 4 : 8 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : balkon
Verwarming : stadsverwarming

Omschrijving

Op een uitstekende locatie middenin het historisch centrum van Maastricht bieden wij een riant, rustig gelegen hoekwoning aan. Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 227m²  en is nog geheel naar eigen smaak in te richten.

Indeling:

Begane grond:
Naast de ruimte op de begane grond (61m²) is er een gezamenlijke fietsenberging. Deze is te bereiken vanaf de Gubbelstraat. Volgens de impressiefoto kan er van de begane grond een aterlier-/winkelruimte gerealiseerd worden.

Eerste verdieping:
Via een vurenhouten trap is deze verdieping te bereiken (61m²). Aan de hand van de impressiefoto's is te zien dat hier de mogelijkheid is om de leefruimte te realiseren. Aansluitend aan de open keuken zal de royale woonkamer (48m²) te bereiken zijn met aan de zijkant van de verdieping een toilet met fonteintje. Het is mogelijk om een loggia aan het westen van de woning te vestigen. Aan de zonnige voorzijde is nu al een balkon aanwezig over de gehele verdieping.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is eveneens een ruimte van ongeveer 61m². De impressiefoto's schetsen een goed beeld van deze verdieping om vanaf de overloop een berging, toilet, badkamer en twee slaapkamers te realiseren. Slaapkamer 1 (14m²) en slaapkamer 2 (14m²) zijn beiden gelegen aan de voorkant van de woning. De badkamer (10m²) is ruim genoeg voor het plaatsen van een ligbad, inloopdouche en dubbele vaste wastafel.

Derde verdieping:
Middels vaste trap is de derde verdieping te bereiken. De impressiefoto's laten zien dat het mogelijk is om van deze royale ruimte (45m²)  een overloop met twee slaapkamers en een terras te maken of een relax-/werkruimte te creëren met een lichtstraat om extra daglicht op te vangen.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van houten kozijn met isolerende beglazing (HR++).
- Casco opgeleverd/nieuwbouw (geen afwerkvloer, geen vloerverwarming, geen binnenwanden etc.)
- De woning is rustig gelegen aan een inham van de Gubbelstraat. 
- Wonen in combinatie met werken te realiseren.
- Impressiefoto's en plattegronden aanwezig.
- In de woning zijn vurenhouten trappen aanwezig.
- Leidingwerk aanwezig.
- De verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels stadsverwarming.
- Het betreft een gemeentelijk monument en beschermd stadsgezicht.
- De woning maakt onderdeel uit van het complex genaamd 'VvE woningen Mosae Forum Fase 2 Gubbelstraat'. De servicekosten bedragen € 278,50 per maand, dit is incl. verzekeringen, reservering groot onderhoud en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes.
- Parkeren voor bewoners is o.a. mogelijk middels parkeerabonnementen in diverse nabijgelegen parkeergarages en/of middels een parkeervergunning (zone A1/A2; ca. € 24,--/mnd).

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Maastricht aan de rand van rivier de maas. Winkelcentra, horecagelegenheid, station, scholen en zorgcentra zijn in de nabijheid gelegen. Verbindingswegen richting Eindehoven, Heerlen/Aachen en Luik zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 525.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie