Te koop

Dr Erensstraat 42, Valkenburg

Verdieping:

vierde etage

Woonoppervlakte:

85 m2

Inhoud:

273 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

In het centrum van Valkenburg gelegen instapklaar appartement met fraai uitzicht voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, balkon en berging.

Lees meer

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 85 m²
Inhoud : 273 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : vierde etage
Bouwjaar : 1963

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 26 m²
Afmeting hal : 7 m²
Afmeting keuken : 7 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 18 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Opbergruimte : 8 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : balkon
Afmeting buitenruimte : 3 m²
Verwarming : privé-verwarmingsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

In het centrum van Valkenburg gelegen instapklaar appartement met fraai uitzicht voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, balkon en berging.

Souterrain:
Gemeenschappelijke fietsenberging en privéberging (+- 8 m²)

Begane grond / eerste verdieping:
Vanaf straatniveau gaat komt u middels een passage bij de achterkant van het complex. Middels een trap bereikt u de eerste verdieping met open galerij. Hier bevindt zich de gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Derde verdieping:
Entree/hal met separaat toilet en meterkast geeft toegang tot de overige vertrekken. De ruime woonkamer (18 m²) met veel lichtinval en fraai uitzicht over het winkel centrum van Valkenburg beschikt over een parketvloer. De woonkamer geeft vervolgens toegang tot de riante slaapkamer 1. Deze beschikt over een oppervlakte van 18 m². De badkamer is aansluitend aan slaapkamer 1 gelegen. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Slaapkamer 2 en 3 zijn te bereiken middels de hal. Deze zijn respectievelijk 10 en 9 m² groot. De keuken (7 m²) beschikt over inrichting en apparatuur: spoelbak, combi magnetron, koelkast, 4 pits gasfornuis en afzuigkap. Tevens beschikt de keuken over cv-ruimte en een bergkast met witgoedaansluiting. Het balkon, met fraai uitzicht op o.a. de Kasteelruïne aan de achterzijde, is voorzien van een bergkast en is te bereiken middels de keuken.

Extra informatie:
- Cv-ketel is gehuurd €15,53 p/m
- VvE bijdrage: € 109,- inclusief opstalverzekering, reservering groot onderhoud, schoonmaak algemene ruimtes. 
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing

Aanvullende informatie:
Het appartement is gelegen in het centrum van Valkenburg. Winkelcentra, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn op enkele minuten van het appartement te bereiken. Eveneens zijn autosnelwegen goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 175.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie