Te koop

Ambiorixweg 1, Maastricht

Perceeloppervlakte:

262 m2

Woonoppervlakte:

117 m2

Inhoud:

505 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Rustig gelegen halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' voorzien van een woonkamer, ruime gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, ruime zolderetage met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer, gezellige tuin en een ruime garage.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Amby
Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 117 m²
Perceeloppervlakte : 262 m²
Inhoud : 505 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1969

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 34 m²
Afmeting hal : 11 m²
Afmeting keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast hoog model, vriezer, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Slaapkamer 4 : 9 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage
Buitenruimte : tuin
Afmeting zolder : 28 m²
Verwarming : cv

Omschrijving

Rustig gelegen halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' voorzien van een woonkamer, ruime gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, ruime zolderetage met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer, gezellige tuin en een ruime garage.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, bergkast en een toilet met fonteintje. De doorzonwoonkamer (34m²) is voorzien van een houten vloer en een gashaard. De gesloten keuken (11m²)  is voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, combimagnetron, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer en keuken heeft men toegang naar de omsloten tuin. De tuin is voorzien van een zonnescherm, een zij-ingang en biedt toegang naar de garage. De garage (18m²) met elektrisch sectionaal poort is tevens vanaf de staatkant te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast en toegang naar alle ruimtes. Slaapkamer 1 (14m²) en slaapkamer 3 (9m²) zijn gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 2 (12m²) en slaapkamer 4 (9m²) zijn gelegen aan de voorzijde. De volledig betegelde badkamer (4m²) is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. 

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vlizotrap op de overloop. De zolder (28m²) is momenteel in gebruik als bergzolder alwaar de cv-installatie is gesitueerd.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden, doch is modernisering is wenselijk.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing, de eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. 
- Grotendeels voorzien van rolluiken. 
- C.V.-installatie (Remeha, bj 2010) is eigendom, kosten voor het onderhoudscontract zijn €15,52 per maand
- Zonnescherm aanwezig.

Algemene informatie:
De ruime woning is gelegen in de geliefde wijk ''Amby'' met diverse winkelvoorzieningen in de nabijheid. Tevens is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. scholen (o.a. internationale school), sportfaciliteiten, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 275.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Monseigneur Schrijnenstraat 13

€ 275.000,- k.k.

Maastricht, Heugemerveld
woonhuis
4 slaapkamer(s)
97 m2
434 m3
Bekijk details

Ponjaardruwe 137

€ 275.000,- k.k.

Maastricht, Malberg
woonhuis
4 slaapkamer(s)
116 m2
409 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie