Te koop

Johan Frisostraat 4, Cadier en Keer

Perceeloppervlakte:

281 m2

Woonoppervlakte:

148 m2

Inhoud:

557 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

In uitstekende staat verkerend half vrijstaand woonhuis voorzien van een ruime woonkamer, luxe leefkeuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), moderne badkamer en een recent aangelegde tuin gelegen in het dorp Cadier en Keer.

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 148 m²
Perceeloppervlakte : 281 m²
Inhoud : 557 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : uitstekend
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1974

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 30 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 30 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 6 pits kookplaat, gas, oven, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : dubbele wastafel, inloop douche
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 15 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 12 m²
Slaapkamer 4 : 12 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 90 m²
Afmeting toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet
Afmeting zolder : 15 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

In uitstekende staat verkerend half vrijstaand woonhuis voorzien van een ruime woonkamer, luxe leefkeuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), moderne badkamer en een recent aangelegde tuin gelegen in het dorp Cadier en Keer.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met vernieuwde meterkast en een toilet voorzien van een fonteintje. De gezellige woon/zitkamer (30m²) geniet van een gashaard (2014). Middels de openslaande glas in staaldeuren is de leefkeuken (30m²) te bereiken. Deze is voorzien van een afzuigkap, 6 pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak en keukenboiler(2020). Aansluitend de is de ruime bijkeuken gesitueerd. De begane grond geniet van een eikenhouten vloer.

De aangelegde tuin geniet van een terras met elektrische zonnescherm en is momenteel ingericht met een berging, composiet vlonder, jacuzzi en vaste beplanting.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle ruime slaapvertrekken. Slaapkamer 1 (15m²) en slaapkamer 2 (12m²) zijn gelegen aan de voorzijde, slaapkamer 3 (12m²) en slaapkamer 4  (12m²) zijn gelegen aan de achterzijde. De moderne badkamer (5m²) is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel, aan de andere zijde van de gang is de waskamer gesitueerd, met tweede toilet. De slaapvertrekken zijn voorzien van een vloerbedekking en een airco (2020).

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereiken alwaar de hobbykamer/mogelijkheid tot 5e slaapkamer en tevens de bergzolder is gesitueerd. 

Extra informatie:
Sinds 2014 heeft een de woning een grote verbouwing ondergaan waarbij nagenoeg de gehele woning is gemoderniseerd.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Grotendeels voorzien van (deels elektrische) rolluiken
- Cv-installatie: Vaillant 2014 in eigendom met periodiek onderhoud 
- Gebruiksoppervlakte: 164 m²

Aanvullende informatie:

De woning is gelegen op goede stand in Cadier en Keer. Diverse winkelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 495.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie