Aanbod

Onder de Kerk 15, Maastricht

Perceeloppervlakte:

178 m2

Woonoppervlakte:

107 m2

Inhoud:

394 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Rustig gelegen, volledig te moderniseren, halfvrijstaande eengezinswoning voorzien van een woonkamer, ruime keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een tuin voorzien van zij-ingang en tuinbergingen. In de aanbouw op de begane grond is momenteel een extra slaapkamer gesitueerd, deze ruimte kan ideaal fungeren als studeerkamer of bij de keuken worden betrokken. 

Lees meer

Energielabel

Download

Kadastrale kaart

Download

Download

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 107 m²
Perceeloppervlakte : 178 m²
Inhoud : 394 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : redelijk
Bouwjaar : 1950

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 25 m²
Hal : 4 m²
Keuken : 13 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, koelkast hoog model, vriezer, afzuigkap
Badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 8 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Studeerkamer : 18 m²
Bijkeuken : 18 m²
Opbergruimte : 12 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Energielabel : G

Omschrijving

Rustig gelegen, volledig te moderniseren, halfvrijstaande eengezinswoning voorzien van een woonkamer, ruime keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een tuin voorzien van zij-ingang en een tuinberging. In de aanbouw op de begane grond is momenteel een extra slaapkamer gesitueerd, deze ruimte kan ideaal fungeren als studeerkamer of bij de keuken worden betrokken.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet en trapberging. Woonkamer (25m²) voorzien van een vloerbedekking en toegang naar de keuken. De ruime keuken heeft een eenvoudige inrichting en apparatuur: spoelbak, afzuigkap en een koel- vriescombinatie.
In de aanbouw is momenteel een extra slaapkamers gerealiseerd. Deze is kamer (18m²) kan worden gebruikt als studeerkamer of kantoor. Ook kan deze kamer samen met de keuken tot een groot geheel worden gemaakt.
De tuin is wat hoger gelegen en is grotendeels betegeld. Verder beschikt de tuin over een zij-ingang en een 3 tuinbergingen resp. 8m², 3m² en 1m². 

Eerste verdieping:
Ruime overloop met een kleine kamer aan de voorzijde, deze ruimte kan ideaal als computer- / werkkamer fungeren. Slaapkamer 1 (11m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 ( 8m²) en slaapkamer 3 (6m²)  zijn beide aan de achterzijde gelegen. De badkamer (4m2) heeft een ligbad en een vaste wastafel.

Extra informatie:
- De woning dient volledig gemoderniseerd te worden.
- De woonkamer en de slaapkamers hebben allen vloerbedekking.
- Volledig voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De c.v.-installatie (bj. 2015) is gehuurd (€ 39,29 p.m.).
- Energielabel G

Algemene informatie:
De woning is gelegen in de gewilde woonwijk 'Heer' op loopafstand veel noodzakelijke voorzieningen zoals het winkelcentrum "De Leim", diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en het openbaar vervoer.
Daarnaast is het ziekenhuis MUMC+ op fietsafstand gelegen en zijn de uitvalswegen A2/A79 in de directe nabijheid. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 255.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Notenborg 43

€ 265.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
90 m2
392 m3
Bekijk details

Roserije 5 C

€ 230.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
appartement
2 slaapkamer(s)
82 m2
270 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie