Te koop

Van Peltstraat 9, Houthem St. Gerlach

Perceeloppervlakte:

105 m2

Woonoppervlakte:

90 m2

Inhoud:

380 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Rustig gelegen hoekwoning gelegen in Houthem voorzien van een ruime doorzon woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, tuin met achterom en kelder gelegen onder de gehele woning met toegang vanuit de tuin.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 90 m²
Perceeloppervlakte : 105 m²
Inhoud : 380 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1966

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 27 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 13 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 47 m²
Afmeting kelder : 43 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Rustig gelegen hoekwoning gelegen in Houthem voorzien van een ruime doorzon woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, tuin met achterom en kelder gelegen onder de gehele woning met toegang vanuit de tuin.

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (43 m²) geschikt voor opslag en gelegen onder de gehele woning. Gezien de ingang vanuit de tuin biedt de kelder veel mogelijkheden.

Begane grond:
Entree/hal (5 m²) met toilet en meterkast geeft toegang tot de eerste verdieping en keuken. De open keuken (10 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur: spoelbak, 4 pits gas fornuis, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is tuin en woonkamer te bereiken. De doorzon woonkamer (27 m²) geniet van veel licht inval middels de grote raampartijen.

Eerste verdieping: 
Overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en respectievelijk 13 en 9 m² groot. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde, voorzien van een frans balkon en is 11 m² groot. De betegelde badkamer (4 m²) beschikt over een ligbad en wastafel.

Extra informatie:
- Eerste verdieping beschikt over rolluiken
- Achterzijde begane grond beschikt over rolluiken
- Deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en hardhouten kozijnen met enkele beglazing
- Cv-ketel is gehuurd (bouwjaar 2012) €40,42 p/m
- Tuin is gelegen op het zuiden

Aanvullende informatie:
Het woonhuis is gelegen in Houthem St. Gerlach. Het heeft een uitstekende aansluiting op autosnelwegen naar Heerlen, Maastricht, Luik en Aken en een prima aansluitingen met het openbaar vervoer. Tevens zijn veel recreatiemogelijkheden zoals wandel- en fietsroutes in de omgeving gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 195.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie