Te koop

Geulhemmerweg 22 A t/m E, Berg en Terblijt

Perceeloppervlakte:

1440 m2

Woonoppervlakte:

389 m2

Inhoud:

1307 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Woonhuis met 5 appartementen (eigen huisnummers) met eigen woonkamer, keuken, slaapkamer(s) en buitenruimtes. Het woonhuis is gelegen op begane grond met tuin en terras. Momenteel zijn 4 appartementen in verhuurde staat, Parkeerplaatsen zijn aan de zijkant op eigen terrein gelegen.

Lees meer

Download

Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Meetrapport en plattegronden

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 389 m²
Perceeloppervlakte : 1440 m²
Inhoud : 1307 mᶟ
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1920

Afmetingen en voorzieningen

Opbergruimte : 18 m²
Buitenruimte : tuin en dakterras
Afmeting kelder : 11 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Woonhuis met 5 appartementen met eigen woonkamer, keuken, slaapkamer(s) en buitenruimtes. Het woonhuis is gelegen op begane grond met tuin en terras. Momenteel zijn 4 appartementen in verhuurde staat, Parkeerplaatsen zijn aan de zijkant op eigen terrein gelegen.

Indeling:

Woonhuis 22 (128m²)
Begane grond entree/hal, studeer-/slaapkamer voorzijde, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. separaat toilet. Toegangsdeur naar de kelderruimte met cv installatie. Via de hal toegang naar slaapkamer aan achterzijde. Woonkamer voorzijde met open keuken met toegang naar overdekt terras. Slaapkamer via woonkamer te bereiken en toegang naar terras aan de zijkant. Aan de achterkant een overkapping met toegang naar bij-/wasruimte. 

Appartement 22A (54m²)
Aan de achterzijde de entree met woonkamer en gesloten keuken. Via de keuken de badkamer te bereiken. Trap in de woonkamer naar eerste verdieping met slaapkamer en balkon.

Appartement 22B (38m²)
Gezamenlijke entree/hal met meterkast, toegangsdeur naar het appartement met hal naar badkamer met douche, toilet en wastafel en woonkamer en open keuken, slaapkamer voorzijde en achterzijde een terras. 

Appartement 22C (57m²)
Gezamenlijke entree begane grond. Eerste verdieping toegangsdeur appartement met hal, badkamer met toilet, douche en wastafel. Twee slaapkamers aan voorzijde en woonkamer met open keuken en dakterras aan achterzijde.

Appartement (22D) (52m²)
Gezamenlijke entree begane grond. Eerste verdieping toegangsdeur appartement met hal, twee slaapkamers aan voorzijde en badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer achterzijde met open moderne keuken. Deur naar dakterras.

Appartement (22E) (60m²)
Via trap aan buitenkant het appartement te bereiken. Twee slaapkamers aan voorzijde en badkamer met wastafel, douche en toilet, woonkamer met open keuken aan achterzijde. Privé terras bij ingang. Het appartement is in onverhuurde staat en dient gemoderniseerd te worden.

Huurprijzen:
- 22: bewoond door huidige eigenaars, 
- 22A: € 525,- incl. € 75,- g/w/e
- 22B: € 585,- incl. € 100,- g/w/e
- 22C: € 647,- incl. € 75,- g/w/e
- 22D: € 692,- incl. € 125,- g/w/e
- 22E: € 675,- incl. € 76,- g/w/e (voormalige huurder)

Extra info:
- Woonhuis bewoond door huidige eigenaars. Woning wordt leeg en ontruimd opgeleverd (indien wenselijk)
- Appartement E in onverhuurde staat en leeg en ontruimd
- Appartement A t/m D in verhuurde staat. Huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd
- Houten kozijnen met dubbele beglazing, geschilderd in 2019
- Vloeren begane grond beton en verdiepingsvloeren hout
- Dak en platte daken +/- 25 jaar oud
- Cv installatie HR combiketel Remeha Calenta 2017 (huur € 33,76 per maand)
- Boiler 180liter 2017 (huur € 23,08 per maand) 
- Gas en elektra € 790,- voorschot per maand
- Alle woonruimtes hebben eigen huisnummers en kadastraal eigen nummers
- Gezamenlijk parkeerterrein aan zijkant
- Diverse terrassen en tuin aan zijkant van het woonhuis en achterzijde parkeerplaatsen

Algemene info:
De woning is aan doorgaande weg van Berg naar Geulhem gelegen. Diverse horecagelegenheden, supermarkt en openbaar vervoer is in de nabijheid gelegen. Uitvalswegen richting Valkenburg en Maastricht zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 550.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie