Te koop

Zonnebloemstraat 11, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

195 m2

Woonoppervlakte:

123 m2

Inhoud:

427 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Gunstig in Valkenburg gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, ruime badkamer, bergzolder en een ruime tuin met achterom. Eveneens beschikt de woning over een oprit geschikt voor 2 auto's.

Lees meer

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 123 m²
Perceeloppervlakte : 195 m²
Inhoud : 427 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1977

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 37 m²
Hal : 3 m²
Keuken : 5 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, elektrisch, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 13 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Slaapkamer 4 : 15 m²
Parkeergelegenheid : dubbele oprit
Buitenruimte : tuin
Buitenruimte : 140 m²
Zolder : 16 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Gunstig in Valkenburg gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, ruime badkamer, bergzolder en een ruime tuin met achterom. Eveneens beschikt de woning over een oprit geschikt voor 2 auto's.

Indeling:

Begane grond
Entree/hal met meterkast en toilet voorzien van een fonteintje geeft toegang tot de woonkamer (37 m²). De ruime doorzonwoonkamer met bergkast geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Aansluitend bevindt zicht de open keuken (5 m²). Deze beschikt over inrichting en apparatuur: spoelbak, 4 pits elektrisch fornuis, vaatwasser en afzuigkap.
Vanuit de woonkamer is de achtergelegen, onderhoudsvriendelijke, tuin te bereiken. Deze beschikt eveneens over een achterom en zijingang.

Eerste verdieping
Overloop geeft toegang tot de badkamer en slaapkamer 1, 2 en 3. Slaakamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 12 en 6 m² groot. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en is 13 m² groot. De badkamer (5 m²) met afzuiging beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping/zolderverdieping is de ruime slaapkamer 4 (15 m²) gesitueerd. Middels knieschotten is extra bergruimte gerealiseerd. Daarnaast beschikt de zolder over een praktische bergruimte met cv-ketel en een witgoedaansluiting. 

Extra informatie:
- Deels voorzien van rolluiken
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2010)
- Hr-ketel is gehuurd €40,82
- Tuin beschikt over een achterom
- Oprit geschikt voor twee auto's
- Dak- en gevelisolatie aanwezig

Aanvullende informatie:
De woning is rustig gelegen in het geliefde Valkenburg met winkelvoorzieningen in de nabijheid. Wandel- en fietsgelegenheden in de omgeving. Verbindingswegen richting Eindhoven, Maastricht, Luik, Heerlen/Aachen zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 250.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie