Te koop

Palankastraat 3, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

124 m2

Woonoppervlakte:

121 m2

Inhoud:

553 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Deels te moderniseren halfvrijstaande woning nabij het centrum van Valkenburg voorzien van een woonkamer, badkamer, keuken, toilet, 4 slaapkamers, wasruimte, dakterras en tuin. 

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 121 m²
Perceeloppervlakte : 124 m²
Inhoud : 553 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1960

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 34 m²
Afmeting hal : 18 m²
Afmeting keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 18 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 18 m²
Opbergruimte : 5 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin, dakterras
Afmeting kelder : 47 m²

Omschrijving

Deels te moderniseren halfvrijstaande woning nabij het centrum van Valkenburg voorzien van een woonkamer, badkamer, keuken, toilet, 4 slaapkamers, wasruimte, dakterras en tuin.

Indeling:

Souterrain:
Ruime kelder dat momenteel is ingericht als hal met vaste kastenwand, 4e slaapkamer (18 m²) en wasberging (17 m²).

Begane grond:
Entree/hal (18 m²) geeft toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer, toilet, eerste verdieping en souterrain. Keuken (11 m²) met inrichting en apparatuur: dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven en afzuigkap. Badkamer (4 m²) is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Toilet (1 m²) met fonteintje. De woonkamer (34 m²) is voorzien van veel raampartijen, middels openslaande deuren is de tuin (circa 20m²) te bereiken die voorzien is van een berging (5 m²).

Eerste verdieping:
Overloop is voorzien van een kast met wastafel en geeft toegang tot de 3 slaapkamers. Middels slaapkamer 1 (18 m²) is het dakterras (18 m²) te bereiken. Slaapkamer 2 (11 m²) en slaapkamer 3 (8 m²) zijn voorzien van vaste kasten. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. 

Extra informatie:
- Volledig voorzien van houten kozijnen met deels enkele en deels dubbele beglazing 
- CV installatie (1999) en boiler (2005) zijn eigendom
- Deels voorzien van rolluiken
- Totale gebruiksoppervlakte: 168m²

Aanvullende informatie:
Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid gelegen. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 249.500,-

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie