Te koop

Koningswinkelstraat 56, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

174 m2

Woonoppervlakte:

141 m2

Inhoud:

556 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Centrale in Valkenburg gelegen, riante tussenwoning voorzien van een woonkamer, ruime leefkeuken, bijkeuken, 3 riante slaapkamers, badkamer, kelder, zolder en een tuin gelegen op het Westen.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 141 m²
Perceeloppervlakte : 174 m²
Inhoud : 556 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1930

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 29 m²
Afmeting hal : 13 m²
Afmeting keuken : 18 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, wastafel, inloop douche
Slaapkamer 1 : 19 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 16 m²
Bijkeuken : 4 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 88 m²
Afmeting zolder : 22 m²
Afmeting kelder : 15 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Centrale in Valkenburg gelegen, riante tussenwoning voorzien van een woonkamer, ruime leefkeuken, bijkeuken, 3 riante slaapkamers, badkamer, kelder, zolder en een tuin gelegen op het Westen.

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (15 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal (13 m²) met meterkast geeft toegang tot de overige ruimtes. De woonkamer (29 m²) geeft toegang tot de achtergelegen leefkeuken (18 m²). De keuken is vernieuwd in 2016 en beschikt over inrichting en apparatuur; spoelbak, vaatwasser, 4 pits gasfornuis, oven, afzuigkap en een koelkast. De bijkeuken (4 m²) is voorzien van een witgoedaansluiting. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de tuin gelegen op het Westen. De tuin beschikt tevens over een achterom die bereikbaar is met de auto. Vanuit de hal is de badkamer (5 m²) op de begane grond te bereiken. Deze beschikt over een inloopdouche, wastafel en spoelbak. 

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de twee slaapkamer. De riante slaapkamer 1 (19 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, beschikt over een oppervlakte van 12 m².

Tweede verdieping:
Slaapkamer 3 is gelegen op de tweede verdieping en is 16 m² groot. Tevens beschikt deze verdieping over een extra kamer geschikt voor opslag. 

Derde verdieping:
Middels vlizotrap is de zolder (22 m²), geschikt voor opslag, te bereiken.

Extra informatie:
- Dakisolatie aanwezig
- Voorzien van deels houten kozijnen met enkele beglazing en deels kunststofkozijnen met dubbele beglazing 
- Grotendeels voorzien van rolluiken
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2015)
- Keuken vernieuwd in december 2016

Aanvullende informatie:
De woning is centraal gelegen met winkelvoorzieningen in de nabijheid. Wandel- en fietsgelegenheden in de omgeving en 100 meter van bosrand gelegen. Verbindingswegen richting Eindhoven, Maastricht, Luik, Heerlen/Aachen zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 249.000,- k.k.
Aanvaarding : op korte termijn

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Molenstraat 13

€ 279.000,- k.k.

Valkenburg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
129 m2
490 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie