Te koop

Don Boscostraat 65, Ulestraten

Perceeloppervlakte:

257 m2

Woonoppervlakte:

128 m2

Inhoud:

436 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten voorzien van een riante woonkamer met open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, zolder en een tuin met berging en achteringang.

Lees meer

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 128 m²
Perceeloppervlakte : 257 m²
Inhoud : 436 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1964

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 38 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 8 m²
Keuken apparatuur : 4 pits kookplaat, inductie, combi magnetron, koelkast hoog model met vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 13 m²
Bijkeuken : 8 m²
Opbergruimte : 12 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin en terras
Afmeting buitenruimte : 55 m²
Afmeting badkamer 2 : 3 m²
Afmeting zolder : 39 m²
Afmeting kelder : 8 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten voorzien van een riante woonkamer met open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, zolder en een tuin met berging en achteringang.

Indeling:

Souterrain:
Provisie kelder (8 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal met toilet geeft toegang tot het souterrain, eerste verdieping en keuken. De open keuken (8 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur; 4 pits inductie kookplaat, combi oven, koelkast met vriesvak, Quooker, vaatwasser, spoelbak en afzuigkap. Aansluiten aan de keuken bevindt zich de bijkeuken en woonkamer. De bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting en bergkasten. De riante doorzon woonkamer (38 m²) is deels in de uitbouw gesitueerd. Tevens is de woonkamer voorzien van een houtkachel. Middels een schuifpui is de achtergelegen tuin met vaste overkappen en zonnescherm te bereiken. De tuin beschikt verder over een achteringang en is daarnaast ook te bereiken vanuit de bijkeuken en 4e slaapkamer. De aangebouwde stenen berging beschikt over een oppervlakte van 12 m².
Middels een zij-ingang en vanuit de bijkeuken is de voormalige garage te bereiken. Deze garage is momenteel opgedeeld in 3 separate ruimtes. De entree-ruimte geeft toegang tot de slaapkamer (13 m²). Aansluitend is de badkamer (3 m²) met ligbad gesitueerd (toilet aansluiting aanwezig). Deze 3 ruimtes kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Praktijkruimte aan huis, kantoor of levensloopbestendige ruimtes behoren tot de mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot de overige ruimtes. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 12 en 8 m². Slaapkamer 2 (11 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer (2 m²) beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De bergzolder met een nokhoogte van 2,2m is verdeeld in twee separate ruimtes. Het creëren van een extra slaapkamer is mogelijk middels aanbrengen van een vaste trap en dakkapel. Tevens is hier de cv-ketel gesitueerd.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (bouwjaar; vanaf 2000)
- Geheel voorzien van rolluiken
- Tuin beschikt over een achterom
- Keuken is vernieuwd in 2016 en beschikt over vloerverwarming
- Meterkast is vernieuwd in 2016
- Vaste overkapping is geplaatst in 2013
- Voorzien van dakisolatie
- Cv-ketel is gehuurd € 39,83 p/m (bouwjaar 2010)

Aanvullende informatie:
Half vrijstaande levensloopbestendige woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 244.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie