Aanbod

Emmaweg 72, Rothem

Perceeloppervlakte:

215 m2

Woonoppervlakte:

133 m2

Inhoud:

494 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Ruime tussenwoning gelegen in Rothem voorzien van een woonkamer, keuken, 2 badkamers, 4 slaapkamers, kelder en een schuurtje. De schil van de woning is goed onderhouden, binnen is modernisering wenselijk. 

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 133 m²
Perceeloppervlakte : 215 m²
Inhoud : 494 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Bouwjaar : 1930

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 30 m²
Hal : 4 m²
Keuken : 14 m²
Badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, toilet, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 9 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Slaapkamer 4 : 23 m²
Opbergruimte : 16 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Buitenruimte : 127 m²
Badkamer 2 : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Zolder : 39 m²
Kelder : 7 m²
Verwarming : geen c.v.

Omschrijving

Ruime tussenwoning gelegen in Rothem voorzien van een woonkamer, keuken, 2 badkamers, 4 slaapkamers, kelder en een schuurtje. De schil van de woning is goed onderhouden, binnen is modernisering wenselijk. 

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (7 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (31m²) beschikt over een gashaard. Aansluitend, in de uitbouw, bevindt zich de keuken met inrichting (14 m²). Vanuit de keuken is de hal, met witgoedaansluiting, te bereiken. Deze geeft toegang tot de 2 badkamers en separaat toilet. Badkamer 1 beschikt over een ligbad, wastafel en tweede toilet. Badkamer 2 beschikt over een douche en wastafel.
De diepe achtergelegen tuin is op het Zuiden gelegen en beschikt over een schuurtje (16 m²).

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 (12 m²) is gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 2 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen en beide 9 m² groot. 

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de ruime en geïsoleerde zolderverdieping te bereiken. Hier is slaapkamer 4 (20 m²) gesitueerd. Middels de twee grote Velux ramen geniet deze kamer over ruim voldoende daglicht. 

Extra informatie:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De twee Velux dakramen zijn van hout. 
- Unidek dakisolatie aanwezig
- Dak is vernieuwd (bouwjaar +- 2005)
- Gevel is opnieuw gevoegd in 2010
- Elektrische bedrading is vernieuwd in 2000
- Warmwatervoorziening middels 2 geisers
- Verwarming middels 2 gashaarden
- Energielabel F

Aanvullende informatie:
De woning is rustig gelegen in Rothem. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid gelegen. De uitvalswegen A2 en A79 zijn ook in de directe nabijheid.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 239.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie