Te koop

Volderstraat 67, Meerssen

Perceeloppervlakte:

468 m2

Woonoppervlakte:

125 m2

Inhoud:

995 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Tussenwoning met bedrijfsruimte voorzien van een woonkamer, ruime keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder met vaste trap, garage met smeerput en een bedrijfsruimte verdeelde over twee verdiepingen en achteringang met voldoende parkeergelegenheid.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Energielabel

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 125 m²
Perceeloppervlakte : 468 m²
Inhoud : 995 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 24 m²
Afmeting hal : 12 m²
Afmeting keuken : 20 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 24 m²
Slaapkamer 2 : 9 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Hobby kamer : 191 m²
Bijkeuken : 8 m²
Parkeergelegenheid : garage
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 270 m²
Afmeting zolder : 27 m²
Afmeting kelder : 10 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Tussenwoning met bedrijfsruimte voorzien van een woonkamer, ruime keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder met vaste trap, garage met smeerput en een bedrijfsruimte verdeelde over twee verdiepingen en achteringang met voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:

Souterrain:
Kelder (10 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal (12 m²) geeft toegang tot eerste verdieping, woonkamer, keuken, kelder en garage. De woonkamer (24 m²) is voorzien van een parketvloer. De ruime gesloten keuken (20 m²) beschikt over een 4 pits gasfornuis, spoelbak, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is een tussenportaal met toilet, bergkast en deur naar bij-/waskeuken voorzien van spoelbak en witgoed aansluiting. Aan de linkerzijde van de woning is de garage (18 m²) gelegen. Deze is voorzien van een smeerput en poorten aan de voor- en achterkant. 
De achtergelegen werkruimte (87 m²) is voorzien van twee poorten en middels de garage bereikbaar voor voertuigen.

Eerste verdieping:
Overloop (8 m²) geeft toegang tot de overige vertrekken. Slaapkamer 1 (24 m²) gesitueerd over de gehele lengte van de woning biedt de mogelijkheid tot splitsing naar twee slaapkamers. Slaapkamer 2 en 3 zijn beide 9 m² groot en beschikken over een muurkast. De betegelde badkamer (3 m²) beschikt over een douche, toilet en wastafel.
Tussen de werkruimte en de woning is het dakterras (20 m²) gelegen. Deze is middels de overloop te bereiken. 
De eerste verdieping van de werkruimte (104 m²) is aan de achterzijde bereikbaar voor voertuigen.

Tweede verdieping:
De zolder is te bereiken middels vaste trap.  Deze ruimte is in te richten als vierde slaapkamer. Tevens is de Cv-ketel hier gesitueerd.

Extra informatie:
- Werkruimte beschikt over krachtstroom, tussenmeter en veiligheidsglas
- Energielabel C
- Geiser gesitueerd in bijkeuken is gehuurd (€14,10 p/m)
- De bedrijfsruimte is aan de achterkant van het perceel goed te bereiken voor bedrijfsvervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Dit gebouw is te gebruiken voor diverse doeleinden en huisgebonden beroepen zijn toegestaan door gemeente

Aanvullende informatie:
De woning is op enkele minuten gelegen van het centrum van Meerssen met vele winkelmogelijkheden. Uitvalswegen richting Maastricht, Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik zijn uitstekend te bereiken. Bank, pinautomaat, scholen en sportfaciliteiten eveneens in de nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 298.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Pastoor Arnold Somyasingel 54

€ 239.500,- k.k.

Meerssen
woonhuis
3 slaapkamer(s)
101 m2
365 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie