Te koop

Ambyerweg 32, Meerssen

Perceeloppervlakte:

400 m2

Woonoppervlakte:

150 m2

Inhoud:

563 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Verrassend ruime (150m²) halfvrijstaande, karakteristieke, jaren '30 woning voorzien van woonkamer, ruime keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, badkamer en een zolderkamer. Daarnaast beschikt de woning over een garage en een ruime tuin met een terras, veel groen en een tuinberging.  

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 150 m²
Perceeloppervlakte : 400 m²
Inhoud : 563 mᶟ
Aantal slaapkamers : 5 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1939

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 32 m²
Hal : 7 m²
Keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, oven, koelkast hoog model, vriezer, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 16 m²
Slaapkamer 2 : 15 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 11 m²
Slaapkamer 5 : 7 m²
Bijkeuken : 5 m²
Garage : Ja
Garage type : enkel
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Zolder : 12 m²
Kelder : 10 m²

Omschrijving

Verrassend ruime (150m²) halfvrijstaande, karakteristieke, jaren '30 woning voorzien van woonkamer, ruime keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, badkamer en een zolderkamer. Daarnaast beschikt de woning over een garage en een ruime tuin met een terras, veel groen en een tuinberging.  

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (10m²).

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, garderobenis en het toilet met toilet en fonteintje. Woonkamer (32m²) voorzien van een gashaard en een schuifpui welke toegang biedt naar de ruime tuin. Ruime keuken voorzien van inrichting in hoekopstelling en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.
Bijkeuken (5m²) met toegang naar de tuin en een klein mangat. 
De ruime tuin is gelegen op het westen en beschikt over een ruim terras, veel groen en een tuinberging. De vrijstaande garage (ca.18m²)  is middels een oprit te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (16m²) is gelegen aan de voorzijde, slaapkamer 2 (15m²) en slaapkamer 3 (8m²) zijn beide aan de achterzijde gelegen. De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer 4 (7m²) heeft een Veluxraam, slaapkamer 5 (11m²) heeft een dakkapel, beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Zolderkamer (12m²) thans in gebruik als berging.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden maar modernisering is wenselijk. 
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing, de schuifpui in de woonkamer is kunststof.
- Geheel voorzien van rolluiken.
- Zonnescherm aanwezig. 
- De c.v. installatie is eigendom (AWB, ca 12 jr. oud)

Algemene informatie:
De woning is gelegen in Rothem (gemeente Meerssen) nabij uitvalswegen (A2 en A79) diverse winkelvoorzieningen openbaar vervoer, en scholen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 299.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie