Te koop

Burghtstraat 3, Maastricht

Perceeloppervlakte:

315 m2

Woonoppervlakte:

100 m2

Inhoud:

489 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Rustig gelegen verrassend ruime woning voorzien van woon- en eetkamer, eenvoudige keuken en badkamer, separaat toilet en 3 slaapkamers; verder beschikt de woning over een ruime tuin met 3 grote bergingen (tot. 41m²) een zij-ingang en een overdekt terras. 

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 100 m²
Perceeloppervlakte : 315 m²
Inhoud : 489 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1920

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 16 m²
Eetkamer : 15 m²
Hal : 7 m²
Keuken : 12 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 2 pits kookplaat, koelkast hoog model, vriezer, afzuigkap
Badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : wastafel, inloop douche
Toilet : 2 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 8 m²
Slaapkamer 3 : 5 m²
Opbergruimte : 41 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Verwarming : cv

Omschrijving

Rustig gelegen verrassend ruime woning voorzien van woon- en eetkamer, eenvoudige keuken en badkamer, separaat toilet en 3 slaapkamers; verder beschikt de woning over een ruime tuin met 3 grote bergingen (tot. 41m²) een zijingang en een overdekt terras. 

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, toegang naar de eetkamer (15m²) met laminaatvloer, meterkast en een trapberging. Vanuit de hal is er ook toegang naar de woonkamer (16m²) met een plavuizen vloer en toegang naar de keuken (12m²). De keuken heeft veel lichtinval en is voorzien van eenvoudige inrichting en apparatuur: afzuigkap, 2 pits kookplaat en een losstaande koel vriescombinatie. Vanuit de keuken is er toegang naar een tussenhal welke toegang biedt naar de badkamer, het separaat toilet en het overdekt terras. De badkamer (4m²) is voorzien van een inloopdouche en een vaste wastafel. Het separaat toilet is voorzien van een closet en fonteintje. 
Het overdekt terras is vanuit de tussenhal te bereiken en biedt toegang naar 1 ruime berging (11m²) met de c.v.-installatie. 
De tuin heeft veel groen, een zijingang en 3 ruime bergingen. Deze bergingen zijn ideaal voor opslag.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (11m²) is voorzien van een kleine kitchenette. Slaapkamer 2 (8m²) is gelegen aan de achterzijde en slaapkamer 3 (5m²) is gelegen aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Op de overloop is een klein mangat met toegang naar deze bergzolder.

Extra info:
- De woning heeft verrassend veel opbergruimte en biedt veel potentie.
- De woning dient gemoderniseerd te worden.
- Geheel voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
- Deel voorzien van rolluiken.
- De c.v.-installatie is eigendom. Warm water in de keuken wordt verkregen middels een kleine geiser. 

Algemene informatie 
De woning is rustig gelegen aan de Burghtstraat met diverse winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer in de directe nabijheid. Het MUMC is op loopafstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Prijs details

Vraagprijs : € 289.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

André Severinweg 2 E

€ 249.000,- k.k.

Maastricht
appartement
3 slaapkamer(s)
80 m2
243 m3
Bekijk details

Ambyerstraat Noord 99

€ 295.000,- k.k.

Maastricht, Amby
woonhuis
3 slaapkamer(s)
131 m2
485 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie