Aanbod

Zeepziedersdreef 10 C, Maastricht

Verdieping:

derde verdieping

Woonoppervlakte:

80 m2

Inhoud:

252 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Goed onderhouden appartement gelegen op de derde verdieping in de geliefde wijk 'Belfort'. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, nette keuken met diverse apparatuur, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en 2 balkons

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Energielabel

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 80 m²
Inhoud : 252 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : derde verdieping
Bouwjaar : 1964

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 33 m²
Hal : 5 m²
Keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast hoog model met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Bijkeuken : 4 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : balkon
Buitenruimte : 4 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Goed onderhouden appartement gelegen op de derde verdieping in de geliefde wijk 'Belfort'. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, nette keuken met diverse apparatuur, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en 2 balkons

Indeling: 

Souterrain: 
Privéberging (6m²)

Begane grond:
Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbus en trappenhuis.

Derde verdieping:
Entree/hal met toegang naar de woonkamer, keuken, badkamer, het toilet en de 2 slaapkamers. De ruime woonkamer (33m²) is voorzien van een parketvloer en grote raampartijen aan beide zijde. De gesloten keuken (9m²) met inrichting is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur: spoelbak, 4 pits gasfornuis, combi-oven, koelkast met vriesvak, afzuigkap en een nieuwe vaatwasser. Vanuit de keuken is de wasruimte/bijkeuken te bereiken met wasmachineaansluiting en toegang tot de vernieuwde meterkast en het balkon aan de voorzijde. Slaapkamer 1 (12m²), met een royale muurkast, en slaapkamer 2 (10m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde en voorzien van een linoleumvloer. Slaapkamer 1 geeft toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde. De badkamer (2m²) is uitgerust met een douche en vaste wastafel. Separaat toilet 

Extra informatie:
- Het appartement is goed onderhouden.
- Het appartement is voorzien van rookmelders. 
- Geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
- Verwarming wordt verkregen middels blokverwarming. Warm water middels de gehuurde boiler (bj: 2021, Volta) de huur bedraagt €19,34 per maand.
- De servicekosten bedragen € 224,12 per maand, dit is incl. water, voorschot stookkosten, verzekeringen, onderhoud groenvoorzieningen, verbruik en schoonmaak algemene ruimtes en opbouw reservefonds.

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' op loopafstand van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Maastricht is eveneens goed bereikbaar op enkele minuten fietsen, alsmede autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 205.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Ovidiushof 9 A

€ 245.000,- k.k.

Maastricht, Daalhof
appartement
3 slaapkamer(s)
89 m2
360 m3
Bekijk details

Ramershaag 97

€ 245.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
94 m2
394 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie