Te koop

Wijkmeestersdreef 13, Maastricht

Perceeloppervlakte:

123 m2

Woonoppervlakte:

100 m2

Inhoud:

325 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Ruime tussenwoning gelegen in de geliefde wijk 'Belfort'. De woning is voorzien van een woonkamer met toegang naar de tuin, drie slaapkamers, open keuken, badkamer, zolderkamer en een ruime buiten berging.

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 100 m²
Perceeloppervlakte : 123 m²
Inhoud : 325 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 25 m²
Afmeting hal : 6 m²
Afmeting keuken : 7 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, oven, koelkast hoog model zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 13 m²
Slaapkamer 2 : 13 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting zolder : 20 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Ruime tussenwoning gelegen in de geliefde wijk 'Belfort'. De woning is voorzien van een woonkamer met toegang naar de tuin, drie slaapkamers, open keuken, badkamer, zolderkamer en een ruime buiten berging.

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal met toilet voorzien van een fonteintje, gezellige woonkamer (25m²)  en toegang  naar de tuin gelegen op het Westen. De nieuwe open keuken (7m²) is voorzien van  inrichting en apparatuur: afzuigkap, 4 pits kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en spoelbak. Vanuit de keuken en de woonkamer heeft men toegang naar de tuin voorzien van een achter ingang, terras met buitenberging en overkapping. 

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (13m²) is gelegen aan de voorzijde, slaapkamer 2 (13m²) en slaapkamer 3 (7m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde. Nette  badkamer (5m²) voorzien van douche, vaste wastafel en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap, overloop met de c.v.-installatie. Zolderkamer (20m²) met de mogelijkheid voor het creëren van een ruime 4e slaapkamer en/of hobbyruimte.

Extra info:
- De woning is voorzien van dubbele beglazing
- Het pand is rustig gelegen in de geliefde wijk Belfort
- CV-installatie is gehuurd (2019), €31,60 per maand 


Algemene info:
De woning is gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk 'Belfort'. Winkelcentra, zorgcentra, openbaar vervoer en sportgelegenheid is in de nabijheid gelegen. Tevens zijn uitvalswegen richting Heerlen, Luik en Eindhoven goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Prijs details

Vraagprijs : € 235.000,- k.k.

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Smissenhaag 72

€ 239.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
116 m2
389 m3
Bekijk details

Burgemeester van Oppenstraat 109

€ 215.000,- k.k.

Maastricht, Wittevrouwenveld
woonhuis
3 slaapkamer(s)
110 m2
391 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie