Te koop

Gasthuis 3 - 65, Bemelen

Perceeloppervlakte:

289 m2

Woonoppervlakte:

61 m2

Inhoud:

238 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Op het recreatiepark ''Resort Mooi Bemelen'' gelegen, gemeubileerde bungalow voorzien van een woonkamer met veel lichtinval, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en privé parkeerplek. Het park omringd zich met vele recreatiemogelijkheden en is voorzien van een zwembad en speeltuin.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : bungalow
Woonoppervlakte : 61 m²
Perceeloppervlakte : 289 m²
Inhoud : 238 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 2017

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 19 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : 5 pits kookplaat, gas, combi magnetron, koelkast hoog model, vriezer, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, dubbele wastafel, inloop douche
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 8 m²
Slaapkamer 2 : 8 m²
Slaapkamer 3 : 4 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, oprit
Buitenruimte : tuin, terras
Afmeting buitenruimte : 216 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Op het recreatiepark ''Resort Mooi Bemelen'' gelegen, gemeubileerde bungalow voorzien van een woonkamer met veel lichtinval, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en privé parkeerplek. Het park omringd zich met vele recreatiemogelijkheden en is voorzien van een zwembad en speeltuin.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal (4 m²) met separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de overige vertrekken. De woonkamer (19m²) met airco geniet van veel licht inval middels de grote raampartijen en schuifpui die eveneens toegang geeft tot het terras. Aangrezend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken (11 m²) deze beschikt over een 5 pits gasfornuis, combi oven, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap en koelkast met vriezer. Tevens is ook de cv-ketel in de keuken gesitueerd. De 3 slaapkamers beschikken over een oppervlakte van respectievelijk, 8, 8 en 4 m². De slaapkamer 1 en 2 beschikken over een tweepersoonsbed en een inbouwkast. Slaapkamer 3 is voorzien van een stapelbed. De badkamer (4 m²) beschikt over een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. 
Middels een grote schuifpui in de woonkamer is het terras te bereiken. Het terras, Zuid - West gesitueerd, geniet de hele dag door van veel zon.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing
- Informatie over parkvoorzieningen en kosten op aanvraag
- Bungalow wordt gemeubileerd aangeboden. Meubels en inrichting zijn zo goed als nieuw
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2017)
- Bewezen gezond exploitatiemodel bij verhuur

Aanvullende informatie:
De bungalow is gelegen op het recreatiepark ''Resort Mooi Bemelen''. De bungalow is in 2017 gebouwd tijdens fase 1 van het park. Inmiddels zijn er ook plannen voor fase 2. Hierbij is onder andere ook een zwembad gerealiseerd. Resort Mooi Bemelen is gelegen in het dorp Bemelen bovenop het plateau van de Bemelenberg. Mooie fiets- en wandelrouten zijn ruim aanwezig. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 198.000,-
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie