Te koop

Raffineursdonk 34, Maastricht

Perceeloppervlakte:

247 m2

Woonoppervlakte:

143 m2

Inhoud:

544 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Op een goede locatie gelegen, te renoveren, halfvrijstaand woonhuis met garage, woonkamer, semi open keuken, 4 slaapkamers, een zolder met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer en een omsloten tuin op het zuidwesten.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Oud-Caberg
Soort : woonhuis
Bouwaard : 2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte : 143 m²
Perceeloppervlakte : 247 m²
Inhoud : 544 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1970

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 31 m²
Afmeting hal : 10 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 9 m²
Slaapkamer 3 : 12 m²
Slaapkamer 4 : 7 m²
Afmeting studeerkamer : -1 m²
Garage : Ja
Garage type : enkel
Afmeting garage : 21 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage, oprit
Buitenruimte : tuin
Afmeting zolder : 30 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Op een goede locatie gelegen, te renoveren, halfvrijstaand woonhuis met garage, woonkamer, semi open keuken, 4 slaapkamers, een zolder met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer, voortuin en een omsloten achtertuin op het zuidwesten.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, berging, toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. De doorzonwoonkamer heeft een parketvloer en geeft net als de keuken toegang naar de achtertuin middels een schuifpui. De semi open keuken met plavuizenvloer is voorzien van eenvoudige inrichting. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, biedt veel privacy en is voorzien van een terras en vijverpartij. De garage is bereikbaar vanaf de oprit middels loopdeur en/of kantelpoort en via de tuin. In de garage is een van de aansluitingen voor de wasmachine.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn 4 slaapkamers en de badkamer te bereiken. Slaapkamer 1 (12m²) en slaapkamer 2 (9m²) gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 3 (12m²) en slaapkamer 4 (7m²) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De eenvoudige badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een bad, vaste wastafel, 2e toilet en de aansluitingen voor de wasmachine.

Tweede verdieping:
Zolderruimte middels vaste trap te bereiken. Mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. In deze ruimte bevindt zich de c.v. installatie.

Extra informatie:
- De woning dient gerenoveerd te worden.
- De hal en keuken is voorzien van een plavuizenvloer. De woonkamer heeft een parketvloer.
- De woning heeft houten en kunststof kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en is deels voorzien van rolluiken.
- De c.v.-installatie (Intergas Combi HR Compact bj. 2011) is eigendom.

Algemene informatie:
De woning is gelegen in de wijk 'Oud Caberg'. Gunstig gelegen ten opzichte van, scholen, winkels (supermarkten Plus en Jumbo) en openbaar vervoer. Goede verbindingswegen richting autosnelweg Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 325.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Oranjeplein 214

€ 269.000,- k.k.

Maastricht, Wyckerpoort
appartement
4 slaapkamer(s)
99 m2
321 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie