Te koop

Emmaberg 10, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

620 m2

Woonoppervlakte:

186 m2

Inhoud:

852 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Zeer ruime hoekwoning met veel mogelijkheden gelegen in Valkenburg. De woning is eventueel geschikt voor dubbele bewoning en voorzien van een ruime woonkamer, 2 keukens, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 grote garages, kelder, zolder en een zeer ruime zonnige tuin.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Bezichtigings afspraak niet mogelijk.

U moet een geregistreerd account hebben voordat u een bezichtiging kan plannen.

Aanmelden Inloggen

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 186 m²
Perceeloppervlakte : 620 m²
Inhoud : 852 mᶟ
Aantal slaapkamers : 5 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1935

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 36 m²
Afmeting hal : 9 m²
Afmeting keuken : 14 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, elektrisch, oven, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 12 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 18 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 14 m²
Slaapkamer 4 : 12 m²
Slaapkamer 5 : 9 m²
Garage : Ja
Garage type : dubbel
Afmeting garage : 53 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : terras
Afmeting buitenruimte : 438 m²
Afmeting badkamer 2 : 6 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, toilet, wastafel
Afmeting zolder : 24 m²
Afmeting kelder : 16 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Zeer ruime hoekwoning met veel mogelijkheden gelegen in Valkenburg. De woning is eventueel geschikt voor dubbele bewoning en voorzien van een ruime woonkamer, 2 keukens, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 grote garages, kelder, zolder en een zeer ruime zonnige tuin.

Indeling:

Souterrain:
Kelder (16 m²) geschikt voor opslag

Begane grond:
Entree/hal geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (38 m²) met erker geeft toegang tot de keuken. De keuken (14 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur; spoelbak, 4 pits elektrische kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap. Naast de keuken is een tussenruimte met extra ingang gelegen. Mede door deze extra ingang is dubbele bewoning mogelijk. Op de begane grond zijn tevens een badkamer (12 m²), voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche, en een slaapkamer (18 m²) gelegen. De slaapkamer geeft toegang tot de tuin. 
De twee ruime garages met elektrische poort zijn 31 en 22 m² groot. Eén garage biedt eveneens toegang tot de ruime achtertuin. Deze tuin, gelegen op het Zuid - Oosten, geniet van veel zon. 

Eerste verdieping:
Middels een mooie authentieke trap is de eerste verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot de tweede keuken, tweede badkamer en slaapkamer 2 en 3. De badkamer (6 m²) beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet. De keuken (6 m²) is voorzien van een spoelbak, 4 pits gasfornuis en afzuigkap. De slaapkamers zijn beide 14 m² groot. Slaapkamer 3 biedt toegang tot het zonnige dakterras (16 m²).

Tweede verdieping:
Overloop geeft toegang tot slaapkamer 4 en 5 en badkamer 3. Slaapkamer 4 en 5 zijn respectievelijk 12 en 9 m² groot. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. 

Extra informatie:
- Cv-ketel is eigendom (Remeha Calenta, 2014)
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing
- Deels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Dubbele bewoning mogelijk
- Geheel voorzien van rolluiken
- Beide garages zijn voorzien van een elektrische sectionaalpoort

Aanvullende informatie:
Deze multifunctionele hoekwoning is gelegen nabij het centrum van Valkenburg en aansluiting met de A79. Eveneens zijn uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven zeer goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 395.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie