Aanbod

Oranjeplein 257, Maastricht

Verdieping:

elfde verdieping

Woonoppervlakte:

32 m2

Inhoud:

112 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Goed onderhouden studio gelegen op de elfde verdieping in een verzorgd complex met twee liften. De studio is voorzien van een keuken en een moderne badkamer; er is een panoramisch uitzicht over Maastricht en de Groene Loper. 

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Wyckerpoort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat (appartement)
Woonoppervlakte : 32 m²
Inhoud : 112 mᶟ
Staat : goed
Verdieping : elfde verdieping
Lift : Ja
Bouwjaar : 1960

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 22 m²
Hal : 3 m²
Keuken : 2 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast hoog model, afzuigkap
Badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Opbergruimte : 2 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : balkon
Buitenruimte : 5 m²
Verwarming : blokverwarming
Energielabel : F

Omschrijving

Goed onderhouden studio gelegen op de elfde verdieping in een verzorgd complex met twee liften. De studio is voorzien van een keuken en een moderne badkamer; er is een panoramisch uitzicht over Maastricht en de Groene Loper. 

Indeling:

Souterrain:
Gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond:
Entree met brievenbussen en het bellentableau met intercom. Hal met het trappenhuis en twee liften.

Elfde verdieping:
Hal met toegang naar de vertrekken. De studio is voorzien van een keukenblok met inrichting in hoekopstelling en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, combimagnetron en een koelkast. De oppervlakte is 24m² Vanuit de studio is er toegang naar het balkon (5m²) met een prachtig uitzicht.
Moderne badkamer (4m²) met een douche, vaste wastafel en toilet. Berging met de witgoedaansluitingen en de boiler.

Extra informatie:
- De studio is netjes onderhouden.
- Grotendeels voorzien van laminaat vloer.
- Het kozijn is een houten kozijn met dubbele beglazing.
- De servicekosten bedragen € 124,82 dit is incl. verzekeringen, voorschot verwarming en water, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes en opbouw van het reservefonds.
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming. Warm water middels een boiler (eigendom).
- Parkeren middels een parkeervergunning. 

Algemene informatie:
Het appartement heeft een fantastische ligging aan de Groene Loper. Diverse winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen zijn in de nabijheid gelegen. Het MUMC en Centraal Station zijn ook op loopafstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 149.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie