Te koop

Schoolstraat 23, Maastricht

Perceeloppervlakte:

245 m2

Woonoppervlakte:

135 m2

Inhoud:

415 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Verrassend ruime half vrijstaande woning gelegen in het Maastrichtse kerkdorp Borgharen, bestaande uit 3 verdiepingen, voorzien van een ruime woonkamer, open keuken met werkeiland, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer, een zolder die momenteel ingericht is als 3e slaapkamer en een riante achtertuin.

Lees meer

Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Borgharen
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 135 m²
Perceeloppervlakte : 245 m²
Inhoud : 415 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1901

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 36 m²
Afmeting hal : 3 m²
Afmeting keuken : 23 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, inductie, oven, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 2 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 17 m²
Slaapkamer 3 : 19 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Afmeting buitenruimte : 134 m²
Afmeting zolder : 23 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Verrassend ruime half vrijstaande woning gelegen in het Maastrichtse kerkdorp Borgharen, bestaande uit 3 verdiepingen, voorzien van een ruime woonkamer, open keuken met werkeiland, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer, een zolder die momenteel ingericht is als 3e slaapkamer en een riante achtertuin.

Indeling:

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast biedt toegang tot woonkamer en toilet. Het toilet is voorzien van een toilet en een fonteintje. De ruime woonkamer (36m²) is voorzien van een vernieuwde moderne tegelvloer met vloerverwarming. Middels een open hardhouten trap is vanuit de woonkamer de eerste verdieping te bereiken De ruime open keuken is voorzien van inrichting en apparatuur: afzuigkap: 5 pits inductie kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Tevens biedt de keuken doorgang naar de tuin met overkapping en toegang naar de berging.

Eerste verdieping:
Overloop verschaft toegang tot de slaapkamers 1 en 2, de badkamer en de 2e verdieping. Slaapkamer 1 (14m²) is voorzien van een groot raam dat de kamer voorziet van voldoende lichtinval. De ruimere 2e slaapkamer (18m²) is voorzien van 2 ramen die de kamer voorziet van veel lichtinval. De modern afgewerkte badkamer is voorzien van een bad douche combinatie, wastafel, kast en een toilet.

Tweede verdieping:
De grotendeels afgewerkte zolderetage is voorzien van een overloop met toegang tot de 3e slaapkamer (17m²) voorzien van een CV-ketel, dakkapel en toegang tot de waskamer.

Extra informatie:
- De woning is recent gemoderniseerd: stucwerk, elektriciteit, vloeren met vloerverwarming, badkamer, zolderafwerking met isolatie
- De tuin is Noord-West georiënteerd met veel zonuren
- Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- De cv-installatie incl. Hesi smart-control is gehuurd €33,30 per maand (2014)

Aanvullende informatie:
Fraai gelegen half vrijstaande woning in de Maastrichtse wijk Borgharen, voorzien van een riante achtertuin en een garage. Borgharen kenmerkt zich als een unieke rustige met groen omgeven buitenwijk van de stad Maastricht, dat geniet van dorpse karakteristieke kenmerken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

zins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 249.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Kerkegaard 14

€ 229.000,- k.k.

Maastricht, Eyldergaard
woonhuis
3 slaapkamer(s)
126 m2
350 m3
Bekijk details

Touwslagersdreef 34

€ 279.000,- k.k.

Maastricht, Belfort
woonhuis
3 slaapkamer(s)
110 m2
364 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie