Te koop

Wolkammersdreef 61 B, Maastricht

Verdieping:

tweede etage

Woonoppervlakte:

80 m2

Inhoud:

254 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
Goed onderhouden, sfeervol appartement voorzien van doorzonwoonkamer, moderne keuken, nette badkamer, separaat toilet, 2 slaapkamers en 2 balkons en een privèberging in het souterrain.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 80 m²
Inhoud : 254 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : tweede etage
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 34 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Bijkeuken : 4 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : twee balkons
Afmeting buitenruimte : 5 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Goed onderhouden, sfeervol appartement voorzien van doorzonwoonkamer, moderne keuken, nette badkamer, separaat toilet, 2 slaapkamers en 2 balkons en een privèberging in het souterrain.

Indeling:

Souterrain:
Privéberging (6m²).

Begane grond:
Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbussen en het trappenhuis.

Tweede verdieping:
Hal met een kleine bergkast, ruime doorzonwoonkamer (34m²) voorzien van veel lichtinval en een laminaatvloer. Gesloten keuken 9(m²) voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en eek koelkast. Aansluitend is de bijkeuken met de witgoedaansluitingen, boiler, meterkast en toegang naar balkon 1 aan de voorzijde.
Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gelegen, slaapkamer 1 (12m²) is voorzien van 2 inbouwkasten en toegang naar balkon 2 gelegen aan de achterzijde, slaapkamer 2 is (10m²). Badkamer met een douche en vaste wastafel. Separaat toilet. 

Extra informatie:
- Het appartement is goed onderhouden.
- De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. De overige ruimtes hebben allen een plavuizen vloer.
- Geheel voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing. 
- Het raam in de woonkamer aan de voorzijde heeft een ingebouwd zonnescreen. 
- De boiler is gehuurd € 14,95 p.m. 
- De servicekosten bedragen € 195,- per maand dit is incl. verzekeringen, voorschot stookkosten, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes en opbouw van het reservefonds.

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen in de wijk ''Belfort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort". Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 189.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Clavecymbelstraat 42 D

€ 169.000,- k.k.

Maastricht, Caberg
appartement
2 slaapkamer(s)
81 m2
250 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie