Te koop

Koperslagersdreef 11 A, Maastricht

Etage:

eerste etage

Woonoppervlakte:

80 m2

Inhoud:

258 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Wegens de vele aanvragen is het helaas niet meer mogelijk om een nieuwe bezichtiging in te planning. Laat uw gegevens achter via mail dan zullen wij u op de reservelijst plaatsen. Ruim appartement gelegen op de eerste verdieping in de geliefde wijk 'Belfort' voorzien van ruime doorzonwoonkamer, twee slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken, twee balkons, privé-berging en eventueel garage.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 80 m²
Inhoud : 258 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : eerste etage
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 36 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 15 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Bijkeuken : 4 m²
Opbergruimte : 5 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : balkon
Afmeting buitenruimte : 5 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Ruim appartement gelegen op de eerste verdieping in de geliefde wijk 'Belfort' voorzien van ruime doorzonwoonkamer, twee slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken, twee balkons, privé-berging en eventueel garage.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree met bellentableau, trappenhuis en privéberging (6 m²). Tevens beschikt het appartement over een ruime garage (+- 18 m²).

Eerste verdieping:
Entree/ hal met toegang tot overige vertrekken. De ruime woonkamer (36 m²) is voorzien van een laminaatvloer. De keuken (9 m²) is voorzien van een afzuigkap, 4-pits gasfornuis, koelkast en spoelbak. De keuken geeft tevens toegang tot het balkon. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken (4 m²) gesitueerd voorzien van witgoedaansluiting, boiler en meterkast. Slaapkamer 1 (15 m²) en slaapkamer 2 (11 m²) zijn beide voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers geven toegang tot het tweede balkon. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche en een vaste wastafel.

Extra informatie:
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing
- VVE-kosten appartement en garage: €229,27 (inclusief voorschot stookkosten, verzekeringen, voorschot groot onderhoud en onderhoud van algemene ruimtes)
- De geiser is gehuurd (€ 9,28)
- Garage aanwezig: meerprijs €15.000,-

Aanvullende informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' op loopafstand van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar op enkele minuten. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 165.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Kapelaanstraat 77

€ 185.000,- k.k.

Maastricht, Itteren
woonhuis
2 slaapkamer(s)
115 m2
413 m3
Bekijk details

Scharnerweg 159 A

€ 175.000,- k.k.

Maastricht, Wyckerpoort
beleggingspand
2 slaapkamer(s)
51 m2
157 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie