Te koop

Cauberg 10, 10A, 10B, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

232 m2

Woonoppervlakte:

199 m2

Inhoud:

777 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Dit uniek historisch pand is gelegen aan de voet van de Cauberg en is geschikt voor eigen bewoning of belegging. Het pand is opgedeeld in een bedrijfsruimte, appartement en een bovenwoning. De ruime bovenwoning beschikt over een balkon aan de voorzijde, 2 ruime dakterrassen aan de achterzijde en parkgelegenheid voor meerdere voertuigen aan de zijkant.

Lees meer

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Bezichtigings afspraak niet mogelijk.

U moet een geregistreerd account hebben voordat u een bezichtiging kan plannen.

Aanmelden Inloggen

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 199 m²
Perceeloppervlakte : 232 m²
Inhoud : 777 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1840

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 21 m²
Afmeting winkelruimte : 43 m²
Afmeting eetkamer : 23 m²
Afmeting hal : 9 m²
Afmeting keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, wastafel
Afmeting toilet : 2 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 22 m²
Slaapkamer 2 : 15 m²
Bijkeuken : 6 m²
Opbergruimte : 4 m²
Parkeergelegenheid : carport, dubbele oprit
Buitenruimte : balkon, dakterras
Afmeting buitenruimte : 73 m²
Afmeting toilet 2 : 2 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet, fonteintje
Afmeting zolder : 18 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Dit uniek historisch pand is gelegen aan de voet van de Cauberg en is geschikt voor eigen bewoning of belegging. Het pand is opgedeeld in een bedrijfsruimte, appartement en een bovenwoning. De ruime bovenwoning beschikt over een balkon aan de voorzijde, 2 ruime dakterrassen aan de achterzijde en parkgelegenheid voor meerdere voertuigen aan de zijkant.

Indeling

Bedrijfsruimte (begane grond):
De bedrijfsruimte met eigen huisnummer heeft een totale oppervlakte van 51 m² en is verdeeld in meerdere ruimtes met o.a. een toilet en bergruimte. 

Appartement (begane grond):
Het achtergelegen appartement (50 m²) met separate ingang en eigen huisnummer beschikt over een woon-/ slaapkamer, semi open keuken, badkamer, toilet en berging.

Bovenwoning

Begane grond:
Entree/hal geeft toegang tot de woning gelegen op de eerste verdieping

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de overige ruimtes. De woonkamer (21 m²) met aansluitend een klein barretje/keuken (11 m²) geeft toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde met fraai uitzicht op de Cauberg. Voor wielerliefhebbers wellicht het meeste gewilde balkon tijdens de bekende Amstel Gold Race. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en geven toegang tot het ruime dakterras en badkamer. Slaapkamer 1 (22 m²) geeft toegang tot de semi open badkamer (5 m²). Slaapkamer 2 beschikt over een oppervlakte van 15 m². Het ruime dakterras met berging is gelegen tegen de mergelwanden van de Cauberg. Zowel het balkon aan de voorzijde als het dakterras aan de achterzijde genieten van veel zon. Vanuit het dakterras is middels een trap de carport/oprit te bereiken. 

Tweede verdieping:
Vanuit de overloop op de eerste verdieping is de tweede verdieping met woonkamer, keuken, bijkeuken en cv-ruimte te bereiken. De woonkamer en open keuken zijn respectievelijk 23 en 11 m² groot. De keuken beschikt over inrichting en apparatuur; 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en een dubbele spoelbak. De cv-ruimte (5 m²), bijkeuken (6 m²) en vliering (circa 18 m²) bieden voldoende bergruimte.

Parkeerplek
De naastgelegen oprit en carport bieden voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere voertuigen.

Extra informatie:
- Hoofddak vernieuwd in 2008 (voorzien van dakisolatie)
- Cv-ketel is vernieuwd in september 2019
- Boiler appartement is vernieuwd in 2019
- Bovenwoning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Het pand beschikt over 18 zonnepanelen geplaatst in 2017
- Woonoppervlakte en inhoud zijn exclusief bedrijfsruimte

Aanvullende informatie:
De woning, aan de voet van de Cauberg, is op steenworp afstand gelegen van het gezellige centrum van Valkenburg. Het NS-treinstation en de autosnelweg A79 naar Maastricht en Heerlen-Aken zijn eveneens goed bereikbaar. In de directe nabijheid zijn ook diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, winkels, bibliotheek, sportcomplex en een basisschool. Tevens gelegen op loopafstand van onder andere het 'Geulpark' met haar visvijver, speeltuin, de Kasteelruïne en de kastelen Schaloen, Genhoes en Oost.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 375.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie