Sint Josephstraat 14, Maastricht

Perceeloppervlakte:

269 m2

Woonoppervlakte:

169 m2

Inhoud:

661 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

In de geliefde wijk Heer gelegen, te renoveren half vrijstaande woning met royale uitbouw. De woning beschikt over een ruime tuin met berging en een zij ingang. Op begane grond alsmede de eerste verdieping is er een woonkamer, gesloten keuken en 2 slaapkamers. 

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Energielabel

Download

Brochure

Download

Bezichtigings afspraak niet mogelijk.

U moet een geregistreerd account hebben voordat u een bezichtiging kan plannen.

Aanmelden Inloggen

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 169 m²
Perceeloppervlakte : 269 m²
Inhoud : 661 mᶟ
Aantal slaapkamers : 6 slaapkamer(s)
Staat : matig
Bouwjaar : 1935
Energielabel : C

Isolatie en installaties

Type isolatie : gevelisolatie, dakisolatie
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
Warm water installaties : combi cv, boiler, geiser
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Ventilatie : natuurlijk
Zonnepanelen : 18
Beglazing woonkamer : dubbel
Beglazing slaapkamer : dubbel

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 26 m²
Eetkamer : 28 m²
Hal : 9 m²
Keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, magnetron, vriezer, afzuigkap
Badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 6 m²
Slaapkamer 3 : 11 m²
Slaapkamer 4 : 6 m²
Slaapkamer 5 : 5 m²
Slaapkamer 6 : 26 m²
Opbergruimte : 15 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin en terras
Toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet
Eigen fietsruimte : Ja

Omschrijving

In de geliefde wijk Heer gelegen, te renoveren half vrijstaande woning met royale uitbouw. De woning beschikt over een ruime tuin met berging en een zij ingang. Op begane grond alsmede de eerste verdieping is er een woonkamer, gesloten keuken en 2 slaapkamers. 

Er is scheefstand aanwezig in het hoofdgebouw. De benedenverdieping en achteraanbouw is recht. In het bouwtechnisch rapport dat is opgesteld op 18 oktober 2023 staan mogelijkheden beschreven hoe dit op te lossen.

Indeling:

Begane grond:
De entree/hal (9m²) geeft toegang tot de woonkamer, keuken, trapkast en de trap naar de eerste verdieping. De vloer in de doorzonkamer (26m²) is geëgaliseerd en volledig vernieuwd. Nu kan deze naar eigen smaak verder ingericht worden. De gesloten eenvoudige keuken (10m²) in rij opstelling is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesladen, magnetron en een oven. Via de keuken is de badkamer, de royale achtertuin en het tussenportaal (3m²) te bereiken. De badkamer is geheel betegeld en beschikt voer een douche en vaste wastafel. Op het tussenportaal is een toilet aanwezig. Dit portaal biedt toegang naar de 2 slaapkamers op de begane grond van respectievelijk 11m² en 6m².
De diepe tuin met berging (15m²) en zij-ingang is gelegen op het noordoosten. 

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang naar de woonkamer, slaapkamer en gesloten keuken. De woonkamer (28m²) kenmerkt zich door veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer kan men splitsen in meerdere (slaap)kamers. De 2de keuken (13m²) in rij opstelling is voorzien van een muurkast en de volgende (inbouw)apparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Hier zorgt een elektrische boiler voor het warme water. Aansluitend tussenportaal (3m²) met toegang naar 2 slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamers aan de achterzijde zijn respectievelijk 11m² en 6m². De slaapkamer aan voorzijde is 5m² groot. 

Zolder:
De overloop met opbergmogelijkheden is middels vaste trap te bereiken. Op deze verdieping is de c.v. installatie aanwezig en een royale 6de slaapkamer (26m²). 

Extra informatie:
- De woning dient gerenoveerd te worden.
- De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Verwarming wordt verkregen middels combiketel (Vaillant HR. bj. 2018; huur). Volta € 36,85 per maand, inclusief onderhoudscontract.
- Warm water geschiedt middels combiketel en elektrische boiler (eigendom). De huurgeiser wordt verwijderd.
- Er is scheefstand aanwezig in het hoofdgebouw. De benedenverdieping en achteraanbouw is recht. In het bouwtechnisch rapport dat is opgesteld op 18 oktober 2023 staan mogelijkheden beschreven hoe dit op te lossen.
- Dakisolatie, spouwmuurisolatie aanwezig en vloerisolatie in de woonkamer op de begane grond.
- 18 zonnepanelen geplaatst in 2013.
- Het platdak en hoofddak (pannendak) is vernieuwd in 2012.
- De tuin is gelegen op het noordoosten.
- Definitief energielabel 'C'.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Algemene informatie:

Het woonhuis is gelegen in de rustige omgeving in wijk 'Heer'. Winkelcentrum, middelbare- en basisscholen zijn op korte afstand gelegen. Tevens uitvalswegen A2, AZM en stadscentrum goed en snel bereikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 275.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Vergelijkbare woningen

Cuyleborg 159

€ 295.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
132 m2
474 m3
Bekijk details

Mockstraat 71

€ 325.000,- k.k.

Maastricht, Scharn
woonhuis
3 slaapkamer(s)
127 m2
764 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie