Te koop

Proost Banensstraat 3, Maastricht

Perceeloppervlakte:

284 m2

Woonoppervlakte:

135 m2

Inhoud:

477 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Gelegen op een gewilde locatie in de wijk 'Heer' halfvrijstaande woning voorzien van woonkamer met ruime uitbouw met open keuken, luxe badkamer, 4 slaapkamers, garage en een gezellig aangelegde tuin met overkapping.

Lees meer

Brochure

Download

Download

Bevestigingsformulier

Download

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 135 m²
Perceeloppervlakte : 284 m²
Inhoud : 477 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : uitstekend
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1969

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 50 m²
Afmeting hal : 9 m²
Afmeting keuken : 6 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, inductie, oven, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 15 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Slaapkamer 4 : 10 m²
Afmeting studeerkamer : 3 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : parkeerplaats (buiten), parkeerplaats (binnen)
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 85 m²
Afmeting zolder : 8 m²
Verwarming : privé-verwarmingsketel

Omschrijving

Gelegen op een gewilde locatie in de wijk 'Heer' halfvrijstaande woning voorzien van woonkamer met ruime uitbouw met open keuken, luxe badkamer, 4 slaapkamers, garage en een gezellig aangelegde tuin met overkapping.

Begane grond:
Entree, hal met trappartij, meterkast, toilet voorzien van wandcloset met fonteintje. Ruime woonkamer (50m²) met een moderne haard en een ruime uitbouw aan de achterzijde. In de ruime uitbouw is de moderne keuken gesitueerd. De moderne keuken in hoekopstelling is met een composiet keukenblad afgewerkt en apparatuur: afzuigkap, 5 pits inductie kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak en een elektrische boiler.
Middels de schuifpui is de aangelegde tuin (85m²) te bereiken. De gezellige tuin is voorzien van bestrating, beplanting, een zonneluifel en een vaste overkapping met een gezellige zitgelegenheid.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met screen geeft toegang naar slaapkamer 1 (15m²) met een dubbele screen gelegen aan de voorzijde, slaapkamer 2 (10m²) en slaapkamer 3 ( 7m²) gelegen aan de achterzijde met toegang naar het dakterras (17m²) met zonneluifel. De luxe marmeren badkamer (5m²) is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Overloop met toegang naar: slaapkamer 4 (10m²) met vaste wastafel en 2 veluxramen met screen en rolluik, studeerkamer (6m²) ingericht als logeerkamer eveneens met screen en rolluik, cv-berging (6m³) met wasmachine aansluiting en zolderberging (8m²).

Extra informatie:
- De woning is recent gemoderniseerd met vernieuwde woonkamervloer, radiatoren, haard, keuken, stucwerk, toilet, verfwerk buitengevel, elektriciteit, garagepoort en het platte dak van de uitbouw.
- Cv-ketel is eigendom (WHB Avanta 78 B Remeh. Bouwjaar 2012)
- Kozijnen woonkamer voor-, en zijkant zijn van hardhout. Overige ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Voorzien van dakisolatie
- Deels voorzien van rolluiken

Algemene info:
De woning is gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 329.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie