Cruyshaag 50, Maastricht

Perceeloppervlakte:

145 m2

Woonoppervlakte:

130 m2

Inhoud:

465 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Deze hoekwoning is gelegen in de gewilde wijk 'De Heeg', de woning beschikt over een ruime doorzonwoonkamer, keuken met berging en zolder/vide, badkamer, 3 ruime slaapkamers, zolder bereikbaar middels een vaste trap en een tuin met een achterom. De woning dient grotendeels gemoderniseerd te worden.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : De Heeg
Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 130 m²
Perceeloppervlakte : 145 m²
Inhoud : 465 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : redelijk
Bouwjaar : 1980
Energielabel : A

Isolatie en installaties

Type isolatie : dakisolatie, vloerisolatie
Verwarming : cv
Warm water installaties : combi cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Ventilatie : natuurlijk
Zonnepanelen : 19
Beglazing woonkamer : dubbel
Beglazing slaapkamer : enkel

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 36 m²
Hal : 6 m²
Keuken : 8 m²
Keuken apparatuur : dubbele spoelbak
Badkamer : 6 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, wastafel, inloop douche
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 16 m²
Slaapkamer 2 : 13 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Opbergruimte : 8 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Buitenruimte : 17 m²
Zolder : 47 m²
Eigen fietsruimte : Ja

Omschrijving

Deze hoekwoning is gelegen in de gewilde wijk 'De Heeg', de woning beschikt over een ruime doorzonwoonkamer, keuken met berging en zolder/vide, badkamer, 3 ruime slaapkamers, zolder bereikbaar middels een vaste trap en een tuin met een achterom. De woning dient grotendeels gemoderniseerd te worden.

Indeling:

Begane grond:
De entree, hal is voorzien van een toilet met fonteintje. De woning beschikt over een ruime doorzonwoonkamer (36m²) met veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- en achterzijde. De woonkamer is voorzien van een vinyl vloer. De gesloten keuken (8m²) voorzien van inrichting en een dubbele wastafel. Daarnaast beschikt de keuken over voldoende opbergkasten. Vanuit de keuken is er toegang naar de berging (8m²) met zolder/vide en de ruime tuin. De tuin is gelegen op het noorden en beschikt over een achterom.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap is de overloop (4m²) op de eerste verdieping te bereiken. Vanuit deze overloop zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Slaapkamer 1 en 3 (16m² en 8m²) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning met uitzicht over de tuin. Slaapkamer 2 (13m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De woning is voorzien van houten kozijnen met rolluiken. De geheel betegelde badkamer (6m²) is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2e toilet. 

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken en biedt toegang naar de zeer ruime zolderetage van maar liefst (47,5m²). De zolder is een perfecte ruimte om de wasmachine en droger te plaatsen. Middels een verbouwing zijn hier tevens extra slaapkamers te realiseren. Tenslotte bevindt zich hier ook de c.v.-installatie.

Extra informatie:
- De woning dient grotendeels 'gemoderniseerd' te worden.  
- Deels voorzien van dubbele beglazing en deel voorzien van enkele beglazing.
- Volledig voorzien van houten kozijnen en rolluiken. 
- De woning is voorzien van vloerisolatie en dakisolatie. 
- De woonkamer en slaapkamers hebben een vinyl vloer, met uitzondering van de grootste slaapkamer. Deze is in het bezit van vloerbedekking. 
- De c.v.-installatie is eigendom (bj. 2020 Nefit Trendline). 
- De woning beschikt over 19 zonnepanelen; eigendom (12 gelegen aan de voorzijde en 7 gelegen aan de achterzijde). 
- Definitief energielabel 'A'.

Algemene informatie:
De woning is gelegen in de geliefde wijk 'De Heeg'. Gunstig gelegen ten opzichte van MUMC+, Universiteit, MECC, scholen, winkels (supermarkten Jan Linders en Jumbo) en openbaar vervoer. Goede verbindingswegen richting autosnelweg Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 260.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Vergelijkbare woningen

Adelbert van Scharnlaan S 7

€ 215.000,- k.k.

Maastricht, Heer
appartement
2 slaapkamer(s)
73 m2
242 m3
Bekijk details

Generaal Eisenhowerstraat 20

€ 275.000,- k.k.

Maastricht, Wyckerpoort
beleggingspand
5 slaapkamer(s)
112 m2
372 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie