Te koop

Quirinaalhof 7 N, Maastricht

Verdieping:

negende etage

Woonoppervlakte:

90 m2

Inhoud:

287 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Appartement met lift gelegen op de negende verdieping in de geliefde wijk 'Daalhof' voorzien van woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, separaat toilet, 3 slaapkamers en een balkon. 

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Daalhof
Soort : appartement
Type appartement : galerijflat
Woonoppervlakte : 90 m²
Inhoud : 287 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : negende etage
Lift : Ja
Bouwjaar : 1971

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 28 m²
Afmeting hal : 3 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, vriezer, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Parkeergelegenheid : parkeerplaats (buiten)
Buitenruimte : balkon
Afmeting buitenruimte : 11 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Appartement met lift gelegen op de negende verdieping in de geliefde wijk 'Daalhof' voorzien van woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, separaat toilet, 3 slaapkamers en een balkon. 

Indeling:

Souterrain:
privéberging

Begane grond:
Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbus, lift en trappenhuis. 

Negende verdieping:
Entree/hal (3m²) geeft toegang tot de overige vertrekken. De keuken (9m²) met inrichting en apparatuur; 4 pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, combimagnetron. De bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting, tevens is hier ook de boiler gesitueerd. De nette badkamer (5m²) is voorzien van een wastafel en douche. Het separaat toilet (1m²) is voorzien van een fonteintje. Woonkamer (28m²) is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot het balkon ( m²).

Extra informatie:
- vve-kosten: €350,17 per maand (inclusief verwarming, water, algemeen onderhoud, opbouw reservefonds)
- Het appartement is volledig van dubbele beglazing met rolluiken.
- De boiler wordt gehuurd tegen een bedrag van €14,96 per maand.

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Daalhof' in de buurt van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar op enkele minuten. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 160.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Weidmanstraat 22

€ 180.000,-

Maastricht, Boschpoort
woonhuis
3 slaapkamer(s)
75 m2
255 m3
Bekijk details

Roserije 43 D

€ 185.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
appartement
3 slaapkamer(s)
102 m2
332 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie