Te koop

Frederikbastion 19 A, Maastricht

Etage:

eerste etage

Woonoppervlakte:

65 m2

Inhoud:

230 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Twee slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van een woonkamer met eetkamer ensuite, keuken, twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet, balkon en berging.

Lees meer

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Brusselsepoort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 65 m²
Inhoud : 230 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : eerste etage
Bouwjaar : 1958

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 19 m²
Afmeting eetkamer : 11 m²
Afmeting hal : 8 m²
Afmeting keuken : 6 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 8 m²
Slaapkamer 2 : 6 m²
Opbergruimte : 11 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : balkon
Afmeting buitenruimte : 5 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Twee slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van een woonkamer met eetkamer ensuite, keuken, twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet, balkon en berging.

Indeling:

Souterrain:
Privé berging (11 m²) en gezamenlijke fietsenstalling.

Begane grond:
Gezamenlijke entre, trappenhuis, intercom, bellentableau en brievenbussen.

Eerste verdieping / + 0,5:
Middels enkele traptreden is het appartement te betreden. Entree/hal met opbergkast en separaat toilet geeft toegang tot de overige ruimtes. De woonkamer (19 m²) geniet van veel lichtinval en geeft, middels karakteristieke schuifdeuren, toegang tot de eetkamer. De eetkamer is 11 m² groot en geeft vervolgens weer toegang tot het balkon. Tevens is de eetkamer ook vanuit de hal te bereiken. De keuken (6 m²) is voorzien van inrichting en apparatuur; spoelbak, 4 pits gasfornuis, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Slaapkamer 1 en 2 zijn respectievelijk 8 en 6 m² groot. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. 

Extra informatie:
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2016)
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Deels voorzien van kunststof kozijnen en deels hardhout
- Servicekosten bedragen € 168,- p/m. Dit is inclusief verzekering, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes, onderhoud van de groenvoorzieningen en opbouw van het reservefonds.
- Toegang tot de gezamenlijke tuin

Aanvullende informatie
Het hoekappartement is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort". Het centrum, scholen, supermarkten, openbaar vervoer en overige voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Uitvalswegen zijn in de nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 150.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Niels Bohrstraat 10

€ 175.000,-

Maastricht, Heer
woonhuis
2 slaapkamer(s)
80 m2
375 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie